x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ce reprezintă reconturarea și hidratarea buzelor?

Ce reprezintă reconturarea și hidratarea buzelor?

18 Ian 2023   •   11:52
Ce reprezintă reconturarea și hidratarea buzelor?

Una dintre cele mai dorite și cerute proceduri injectabile din medicina estetică care există la momentul actual pe piața din România este reprezentată de reconturarea și hidratarea buzelor cu acid hialuronic. Cât mai multe femei, în zilele noastre, apelează la acest procedeu cu scopul de a reda volumul buzelor, precum forma și structura acestora de altă data. Fie că vorbim de buze mici, mari, subțiri ori în formă de inimă sau rotunde, buzele definesc mult mai mult decât aspectul și atractivitatea acestora.

Buzele oricărei femei reprezintă pentru acestea un simbol al frumuseții și chiar al tinereții, iar de cele mai multe ori aspectul lor au rolul de a crește încrederea în sine. Cauzele din cauza cărora buzele își pierd din volum sau din contur sunt reprezentate de trecerea vârstei ori din cauza deshidratării sau pierderii de colagen. Buzele constituie o zonă sensibilă care sunt extrem de importante pentru experiența medicului injector privind practica și tehnicile utilizate.

Ce înțelegem prin augmentarea buzelor?

Atunci când vorbim despre procesul de augumentare al buzelor, trebuie să ne gândim la faptul că acest proces reprezintă un tratament cosmetic nechirurgical care are rolul de a ajuta pacienții să obțină buze mai voluminoase și acestea având efectul de ,,mai pline”. Golurile cauzate de ridurile care sunt localizate pe suprafețele buzelor sunt umplute prin aceste tratamente injectabile și tot datorită acestor tratamente, buzele dobândesc din nou volumul lor din cauza pierderii suferite la nivelul formei și structurii ca parte a procesului de îmbătrânire. Cu ajutorul procedurii de augmentare buze de la afrodite.ro îți poți redobândii frumusețea de odinioară.

Aceste proceduri de augmentare a buzelor se realizează prin injectarea acidului hiluronic, aceasta constând într-o proteină naturală a zahărului care are rolul de a hidrata pielea prin reținerea de apă și poate oferi un suport țesuturilor pielii. Îmbunătățirile vizibile și imediate ale buzelor se realizează prin procedura efectuată cu acid hialuronic și mai mult, prin acest proces are loc netezirea ridurilor și îmbunătățirea aspectului dezumflat sau uneori lăsat al pielii care se situează la nivelul buzelor.

Clinica AFRODITE este la un pas de tine

Clinica noastră poate fi privită ca un templu al frumuseții pentru fiecare femeie în parte, de aici venind și numele de la templul zeiței Afrodita, care este cunoscută în mitologia greacă sub numele de zeița frumuseții, a pasiunii și iubirii. Clinica noastră vine în ajutorul tuturor femeilor care doresc să apeleze la serviciile noastre, prin urmare clinica Afrodite își dezvoltă activitatea în 3 locații: București, Constanța și Brașov. Acestea 3 orașe fiind de o importanță privind așezarea acestora, astfel cât mai multe femei având șansa de a își îndeplini visele și de a putea reveni la starea de început.

Oferte de calitate la prețuri accesibile

La clinica de înfrumusețare AFRODITE găsești cele mai bune servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri cât mai accesibile. Prețurile procedurilor chirurgicale pentru toate persoanele feminine sunt grupate pe categorii. Prin urmare, există oferte importante privind categoria sânilor ce cuprinde prețuri ce pornesc de la 400 euro sau pachete de la 2900 de euro. Privind categoria abdomenului femeilor, prețurile pornesc de la 1590 euro. În categoria zonelor intime, prețurile încep de la 790 euro.

Fiecare persoana de sex feminin merită tot ce e mai bun pentru trupul ei, iar șansa de a da o notă importantă trupului tău îți aparține.

×