x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Subliniază-ți feminitatea indiferent de sezon

Subliniază-ți feminitatea indiferent de sezon

30 Ian 2023   •   16:31
Subliniază-ți feminitatea indiferent de sezon

De multe ori pare că temperaturile joase impun tranziția la pantaloni și geci voluminoase. Adevărul este că poți alege să porți orice îți dorești chiar și iarna dacă te orientezi după articolele potrivite.

În loc să te grăbești să scoți toate rochiile și fustele din dulap odată cu sosirea frigului, mai bine te concentrezi pe o sesiune de shopping inteligentă care să te ajute să conturezi ținute rafinate și armonioase chiar și în sezonul rece. Alege rochii de iarna de la Astrid Shop și mizează în continuare pe feminitate, chiar dacă termometrele indică valori foarte scăzute.

Cum porți rochii iarna?

Rochiile sunt asociate în mod greșit doar cu vara și primăvara, când adevărul este că pot fi purtate cu succes pe tot parcursul anului. Dacă ți se pare imposibil să te orientezi către articole care îți dezvăluie picioarele în sezonul rece, este bine să știi că există câteva mici artificii de care poți ține cont astfel încât să îți poți păstra stilul preferat.

Alege dresuri groase, de calitate, dar cu o transparență plăcută. Investiția într-un astfel de accesoriu nu doar că îți va oferi confortul termic de care ai nevoie, dar te va ajuta și să îți elevezi ținutele, fiind un detaliu subtil, dar foarte important.

Optează pentru rochii cu mâneci lungi. Chiar dacă este un aspect de care să ții cont pentru a avea parte de cât mai multă căldură, acesta reprezintă totodată un considerent de echilibru și armonie stilistică. Faptul că ai transparență în partea de jos impune în mod automat acoperirea părții de sus, lucru care îți va oferi eleganță și rafinament în ținută.

Mizează pe suprapuneri. Asocierile corecte de elemente pot să îți transforme complet imaginea. Combină rochia preferată cu un palton sau chiar cu o blană și luptă împotriva frigului în timp ce pășești încrezătoare prin mulțime.

 

La Astrid găsești și rochii pentru evenimentele tale speciale din această iarnă

Dacă nu ești adepta purtării rochiilor de zi cu zi, la momentele de mare importanță s-ar putea să fie necesar să respecți anumite rigori stilistice și este bine să știi că ai de unde să alegi varianta ideală pentru tine.

Una dintre propunerile foarte apreciate de la Astrid este Rochia Sia neagră, scurtă, tip sacou cu aplicații din pene și mărgele la rever. Este foarte versatilă și poate fi purtată în diverse combinații. De exemplu, cu pantofi sau cu cizme lungi va arăta impecabil, fără să mai fie nevoie de alte accesorii.

Dacă, în schimb, preferi o variantă midi, mai simplă, dar de efect, rochia Paty s-ar putea să îți atragă atenția. Deși este un model foarte simplu, într-o linie dreaptă și cu un șliț subtil, impresionează prin nuanța bogată de bordo și strălucirea delicată a catifelei din care este realizată, detalii care o fac potrivită chiar și pentru seara de revelion.

Renunță la negru, Astrid te îndeamnă să mizezi pe culoare

Nuanțele închise sunt o alegere foarte comună datorită faptului că sunt, teoretic, ușor de purtat. Cu toate acestea, îți pot oferi o notă de sobrietate și seriozitate pe care nu vrei întotdeauna să le afișezi. Astrid Shop te îndeamnă să îndrăznești mai mult sezonul acesta din punct de vedere cromatic și să te orientezi către diverse variațiuni de roșu, roz sau verde care să îți pună în evidență personalitatea.

Comandă acum rochia ta preferată de pe Astrid

Dacă și tu îți dorești să poți purta în continuare rochii iarna, intră pe site și analizează zecile de opțiuni pe care le ai la dispoziție. Alege-o pe cea preferată și plasează o comandă, iar aceasta va ajunge la tine în doar câteva zile.

Mizează pe eleganță și feminitate chiar și în sezonul rece cu Astrid Shop!

×