x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Schimbă-ți look-ul într-un mod sănătos

Schimbă-ți look-ul într-un mod sănătos

04 Ian 2023   •   14:51
Schimbă-ți look-ul într-un mod sănătos
Sursa foto: Unsplash.com

Cu siguranță ai avut momente în viață în care ți-ai dorit să îți schimbi look-ul într-un fel anume, însă ți-a fost teamă de repercusiunile pe care modificările le-ar avea pe corpul tău, fie pentru că ai auzit tot felul de povești de la persoanele mai în vârstă din jurul tău, fie pentru că nu te-ai documentat mereu foarte bine în legătură cu acest subiect.

Vestea bună pe care ți-o dăm este că tehnologiile de creare a diverselor produse care te ajută să îți duci visul la bun sfârșit s-au schimbat de-a lungul timpului și majoritatea provocărilor de care cei din jur se loveau acum nu mai sunt o problemă.

Când vorbim despre schimbarea înfățișării, nu ne referim la operații estetice, deoarece pentru acest subiect îi lăsăm pe doctori și specialiști în general să se exprime, noi rezumându-ne la a-ți vorbi despre vopsirea părului, a unghiilor sau despre aplicarea genelor false, pe care le poți face ori la salon, ori chiar din confortul casei tale folosind produse profesionale.

Schimbă-ți look-ul ori de câte ori dorești

Accesul la produse profesionale de top este înlesnit în zilele noastre de către business-uri care aduc mai aproape de noi branduri pe care până acum le întâlneam doar în saloane și aflam de ele doar de la specialiști. În zilele noastre, însă, este mult mai ușor să întrebi specialiștii de la salon ce poți să folosești acasă pentru a-ți întreține rezultatele obținute de ei și sănătatea în același timp.

1. Vopsește-te cu vopsea de păr fără amoniac

Opțiunea perfectă atunci când îți dorești o schimbare de look care să te facă să arăți mai bine este o vopsea de par fara amoniac de la XpertBeauty care are grijă și ca părul și scalpul tău să rămână sănătoase și să arate bine în urma procesului de vopsire.

Ai un eveniment important care urmează să se întâmple în viața ta sau pur și simplu îți dorești o schimbare, însă stilistul tău nu este disponibil sau nu ai unul aproape de zona unde locuiești? Acum acestea nu mai sunt inconveniente insurmontabile pentru a nu arăta sau pentru a nu te simți excelent în pielea ta! Pe site-ul XpertBeauty.ro vei găsi o mulțime de vopsele de păr fără amoniac de la branduri cunoscute, de top, care îți vor permite să ai parte de o experiența de salon chiar în confortul casei tale! Rezultatele vor fi impecabile dacă respecți instrucțiunile care vin cu fiecare vopsea în parte. Singurul risc este că, apoi, cu greu te vei despărți de obiceiul de a te vopsi acasă. Totuși, îți recomandăm să apelezi la specialiști atunci când îți dorești o procedură mai complicată, ca șuvițe sau balayage.

2. Folosește ojă de calitate

Dintre toate procesele de schimbare a înfățișării, probabil cel mai ușor este acela de a-ți face manichiura și pedichiura.

O manichiură impecabilă este una dintre cele mai bune cărți de vizită pe care le poți avea, iar acum este mult mai ușor să găsești atât produse, cât și ustensile pentru orice tip de manichiură sau pedichiură ai dori să-ți faci acasă: clasică, semi-permanentă sau cu gel.

Ai nevoie doar de îndemânare - pe care o câștigi în timp - și de răbdare până deprinzi toate abilitățile de care ai nevoie pentru a-ți face o manichiură impecabilă acasă.

3. Aplică gene false

În trecut, genele false erau văzute ca un tabu și acest lucru a făcut ca ele să fie ignorate de mare parte a femeilor care au apelat la utilizarea unui produs de tip mascara.

Cu toate acestea, așa cum spuneam, tehnologiile de creare a produselor și a accesoriilor de înfrumusețare s-au schimbat și acum genele false pe care le găsești pe site-urile specializate arată foarte natural și oferă genelor tale proprietățile pe care ți le-ai dorit dintotdeauna.

Nu multe dintre noi avem norocul de a ne naște cu genele perfecte, iar cele false sunt alternativa pe care o așteptai!

Alege alternative sănătoase pentru schimbările de look și vei putea să le faci ori de câte ori îți dorești. Produsele profesionale sunt acum mult mai la îndemâna ta și ar fi păcat să irosești șansa de a le folosi!

Credite foto: unsplash.com

 

×