x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Swarovski - descoperă bijuterii și accesorii care te fac să strălucești!

Swarovski - descoperă bijuterii și accesorii care te fac să strălucești!

30 Sep 2022   •   16:35
Swarovski - descoperă bijuterii și accesorii care te fac să strălucești!

Bijuteriile te pot face în orice moment să strălucești; trebuie doar să le alegi pe cele potrivite. În marea familie de accesorii, acestea ocupă un loc de seamă, putând fi considerate cireașa de pe tort a oricărei ținute. O bijuterie poate adăuga nota finală unui outfit la modă, că este unul mai mult sau mai puțin elegant. Tocmai de aceea este important să alegi aceste accesorii cu mare grijă, acordând atenție fiecărui detaliu important. Iată câteva dintre aspectele importante în acest sens.

Cum alegi bijuteriile în funcție de morfologie

Morfologia corpului este unul dintre aspectele de referință care îți vor arăta ce este cel mai potrivit pentru tine în materie de bijuterii. Alege de pe https://answear.ro/m/swarovski acele bijuterii care se adaptează în mod perfect morfologiei tale . De exemplu, pentru fețele rotunde sunt recomandați cerceii cu formă alungită, dar și cerceii circulari mari, iar pentru fețele triunghiulare poți să te joci cu liniile, cu formele și cu dimensiunile după bunul plac. Evită, totuși, cerceii în formă de triunghi. 

Alegerea brățărilor se face tot în funcție de morfologie, respectiv în funcție de tipul de încheietură a mâinii. Pentru încheieturi subțiri alege dintre modelele de brățări delicate, care oferă o atingere rafinată mâinii tale, iar pentru încheieturile mai groase, mai puternice, alege brățări voluminoase care completează în mod armonios morfologia ta. 

Bijuteriile potrivite în funcție de culoarea pielii

Că este vorba despre a te răsfăța tu însăți sau că dorești să oferi un cadou prețios unei persoane dragi, atunci când alegi bijuteriile potrivite trebuie să ții cont și de culoarea pielii. Aur sau argint, pietre prețioase colorate, pe ce ar trebui să pariezi? 

Dacă tenul tău este foarte deschis la culoare, nu ezita să aduci un plus de căldură și culoare prin bijuteria aleasă. Evită detaliile negre pe care le pot avea bijuteriile dacă nu vrei să oferi seriozitatea maximă ținutei tale. Tonurile calde și pietrele prețioase precum smaraldul pot adăuga aspectului tău acea culoare de care este nevoie, însă nu uita că este important să alegi și piesele vestimentare potrivite, alegere pe care o poți face cu ușurință accesând https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/rochii.

Cum alegi bijuteriile în funcție de stil?

Da, piesele vestimentare pe care le porți, precum și stilul tău personal vor defini alegerile pe care trebuie să le faci în materie de bijuterii. Dacă ești una dintre persoanele care preferă stilul casual, preferă bijuteriile cu un aspect clasic, dar rafinat, care se pot asorta la ținutele zilnice. 

Pentru cele mai elegante persoane, însă, sunt de preferat acele bijuterii care au pietre prețioase care ies în evidență, forme neconvenționale și dimensiuni care să atragă privirile. Dacă, dimpotrivă, dorești o ținută elegantă, însă plină de rafinament, poți alege coliere discrete, cercei delicați, care se văd discret pe lobul urechii sau inele cu pietre mici, care strălucesc, dar în același timp oferă un aspect delicat look-ului tău. 

Nu uita să ții cont și de piesele vestimentare purtate. La o rochie extrem de elegantă nu vei putea alege decât acele bijuterii care o completează perfect și care se regăsesc în armonie cu eleganța pe care dorești să o afișezi. Este indicat să afli mai multe și despre Rochii de vară, cum le-alegi pe cele potrivite în funcție de eveniment, astfel încât alegerea pe care o faci să fie una completă din toate punctele de vedere. 

 

×