x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Florin Piersic va înmâna premiul câştigatorului Next Star. Connect-R: “Asta nu-i finală, e măcel!”

Florin Piersic va înmâna premiul câştigatorului Next Star. Connect-R: “Asta nu-i finală, e măcel!”

21 Mai 2014   •   16:53
Florin Piersic va înmâna premiul câştigatorului Next Star. Connect-R: “Asta nu-i finală, e măcel!”
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Românii pot urmări joi seara, la Antena 1, de la 20:30, finala acestui sezon al emisiunii Next Star. Asta înseamnă că pe scenă vor urca cei mai talentaţi copii, desemnaţi de juriu, în cadrul fiecărei emisiuni. “Next Star nu e doar despre voce sau balet sau actorie. Next Star este despre talentul în formă pură”, spune Dan Negru, prezentatorul emisiunii. “Iar joi seara, neasemuitul Florin Piersic va înmâna diploma şi premiul de 20.000 de euro celui mai talentat copil”, a mai precizat vedeta Antenei 1.

Fetiţe şi băieţi din ţară, dar şi din străinătate au performat impecabil în faţa juriului care are dificila misiune de a decide premiantul. De altfel, Dan Negru a fost alergat de două ori prin întreg platoul de Pepe, Lora, Connect-R, Maria Carneci şi Vasile Muraru, de fiecare dată pentru că le reamintea juratilor că le revine ingrata sarcină de a alege, dintre toţi copiii talentaţi, doar unul. “Asta nu-i finală, e măcel!”, s-a lamentat Connect-R după ce a urmărit prestaţiile tuturor finaliştilor.

×
Subiecte în articol: Next Star