x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” este marți și miercuri, la Antena 1

”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” este marți și miercuri, la Antena 1

14 Apr 2015   •   11:14
”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” este marți și miercuri, la Antena 1

În săptămâna de după Paște, Antena 1 difuzează ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” marți, 14 aprilie, și miercuri, 15 aprilie, de la 20.30. După săptămâni bune de muncă și trai în casa “Hell’s Kitchen”, concurenții rămași până acum în show au avut parte și de critici și momente dure, dar și de laude, lacrimile au fost asezonate și cu zâmbete, iar fiecare service rămâne o veritabilă lecție de bucătărie. Marți seară aceștia trebuie să demosntreze cât de mult au evoluat până acum, cât au învățat din sfaturile juraților și cât de bines tau cu nervii: asta pentru că la service vor găti pentru artiști din domenii diferite, de la actori, la muzicieni, dansatori, stiliști. Așa se face că în restaurant își vor face apariția Mihai Petre, căruia Rebeca va ține morțiș să-I strângă mână, Virginia Rogin, Carmen Tănase, Geanina Corondan, Cezar Ouatu sau Andrei Leonte de la ”X Factor”. Presiunea e mare pentru că la finalul serii jurații vor face și eliminări: despre cine este vorba, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția din 14 aprilie, de la 20.30.

Tot atunci o proba amuzantă le va testa concurenților cunoștințele în materie de paste. O bucată mare de cocă și mașini speciale de paste vor fi ingredientele unui test de ”italiano vero”. După demonstrația chef-ilor, echipa care va face cea mai mare cantitate de paste bune va câștiga avantajul de a găti orice fel dorește cu paste, iar învinșii vor găti farfurii impuse de cei trei jurați.

Ediția de miercuri, 15 aprilie, aduce pentru cei ramași în cursă un service de pomină. La “Hell’s Kitchen” se face circ la propriu, pentru că la masă vor sosi mai mulți artiști circari. Iar un test de degustare pe nevăzute și cu muzică în căști va anima atmosfera și spiritele în bucătăria show-ului de la Antena 1.

×