x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby 7 sfaturi pentru a alege fotograful perfect pentru nunta ta

7 sfaturi pentru a alege fotograful perfect pentru nunta ta

13 Mai 2019   •   12:19
7 sfaturi pentru a alege fotograful perfect pentru nunta ta

Ceremoniile de nuntă și petrecerea, ce urmează cu ocazia acestui minunat eveniment, sunt momente prețioase din viață, pe care oricine își dorește să le păstreze în amintiri fericite. Fiecare obicei, fiecare petrecere în parte , reprezintă o valoare imensă nu numai pentru fericitul cuplu, ci și pentru ceilalți membrii ai familiei. Un fotograf nunta va surprinde în imagini ceremonia religioasă și petrecerea voastră și va transforma totul în amintiri de care îți  vei aduce aminte tot restul vieții tale.

Toată lumea își dorește să aleagă cel mai bun fotograf când este vorba despre fotografiile de nuntă pentru că , așa cum spuneam, acestea vor reprezenta mărturia momentelor fericite de la cea mai frumoasă zi din viață ta . Ai nevoie de un fotograf profesionist , care să nu cunosca limite, să fie discret dar și care să aibă calități extraordinare de comunicare, ai nevoie de un adevărat artist.

Din fericire, exista și fotografi care își depășesc limitele și care îți aduc în față ochilor nu o fotografie, ci o adevărată opera de artă. Este și cazul fotografului Cătălin Voicu, al cărui talent și ingeniozitate sunt apreciate de foarte mulți oameni. Este fotograful perfect pentru nuntă ta, dar și un excelent  fotograf botez. Îl  poți alege cu cea mai mare încredere , indiferent de natură ocaziei pe care o celebrezi. Sunt multe cupluri care au apelat la serviciile sale cu ocazia căsătoriei și apoi au revenit la Cătălin Voicu când pe lume a venit un copil și a sosit momentul creștinării. Sunt evenimente deosebite, evenimente pe care le vei ține minte toată viață și pe care îți doreș ți să le ai imortalizate în cel mai frumos și elegant mod cu putință . Cum spuneam, Cătălin este unul din acei minunați fotografi pe care nu vei regretă că l-ai ales pentru a-ți fi alături în momentele importante .

Iată însă care sunt sfaturile cu privire la o asemenea alegere:

1. Când alegi fotograful, alege experiență lui. Fotografia este o artă și pentru a obține imaginea perfectă trebuie aplicate tehnici speciale, iar în spate este multă muncă ce se desăvârșește în ani de zile. Un fotograf cu experiență, nu va da greș și ai siguranță unui rezultat mai mult decât extraordinar. Un astfel de fotograf va stăpâni cu ușurință tehnica fotografica la evenimente, chiar dacă totul în jur va părea haotic. Un fotograf profesionist va oferi, în orice situație, cele mai bune rezultate, transpuse in fotografii.

 2. Un fotograf bun are studii de specialitate. Pe lângă talent, un fotograf profesionist are nevoie și de tehnică fotografică, deprinsă la cursuri si workshop-uri la care participă, astfel încât îți vor oferi rezultate bune. Cătălin Voicu a absolvit Școala de Fotografie New Age Photography, una din cele mai cunoscute școli de gen din România . Este încă un atu al fotografului profesionist ce îți va oferi imortalizarea perfectă a momentelor unice din viață ta .

3. Calitatea nu are preț. Calitatea fotografiilor depinde și de investiția pe care o faci . Cătălin Voicu are și prețuri corecte pentru industrie , iar calitatea este de necontestat. Vei ști de la început cât ai de plătit fără a te trezi cu surprize neplăcute.

4. Vizualizează portofoliul. Un fotograf care nu are portofoliu trebuie scos din discuție . Un fotograf profesionist are un website și un portofoliu care te va ajută să judeci calitatea imaginilor pe care artistul le oferă clienților . Cătălin oferă un portofoliu extraordinar,  care te va ajută să înțelegi că vei avea doar de câștigat alegându -l.

5. Ai nevoie de un fotograf care să te înțeleagă. Tu , partenerul și fotograful trebuie să comunicați . Nu este doar o muncă a fotografului, ci veți lucra împreună . Veți discuta idei, vă veți exprimă personalitatea și, prin colaborare veți obține ceea ce va doriți: amintiri memorabile. Un fotograf profesionist îți va înțelege stilul și cerințele fără a fi nevoie să explici de prea multe ori.

6. Mai mult decât profesionalism. Pe lângă calitatea fotografiilor, un fotograf profesionist de eveniment va oferi și respect față de client. Va fi punctual, va onora fiecare înțelegere pe care a avut-o cu clientul, se va comportă bine cu toată lumea și va surprinde fericirea de pe chipurile celor prezenți .

7. Creativitatea și recomandările . Un fotograf de nuntă profesionist îți va oferi sugestii creative legate de  ședința foto din timpul nunții, sau a botezului, sau de locații inedite la care nici nu te-ai fi gândit . Va ști cum să profite de fiecare rază de lumina , de un colț de natură, astfel încât să obțină o imagine de vis .

Acestea sunt doar câteva sfaturi pe care le poți lua în considerare atunci când îți alegi fotograful.  Fiecare punct este important și nu este indicat să alegi pe cineva care nu îndeplinește condițiile de mai sus . Cât despre Cătălin Voicu, cu siguranță nu vei fi dezamăgit . Odată ce ceremoniile și petrecerea de nuntă vor lua sfârșit , nu va trebui să îți faci griji cu privire la rezultatele pe care le vei avea. Fotografiile și albumul tău de nuntă sau botez vor fi capodopere. Fiecare imagine în sine va fi asemenea unui tablou pe care nu te vei mai satură să îl privești . Vei retrăi sentimentele și clipele și peste 10,20 sau 30 de ani, cu aceeași intensitate. Un fotograf ales cu grijă va reprezenta garanția imortalizării celor mai frumoase evenimente din viață ta, fie că e vorba de căsătorie , fie că este vorba despre creștinarea copilului tău. Fotografiile vor fi prețioase și vor reflectă adevărată valoare a acelor importante clipe ce îți vor marca pentru totdeauna existența .

 

Pentru mai multe detalii îl poți contacta pe artistul Cătălin Voicu direct pe site (https://catalin-voicu.ro/), prin email sau la numărul de telefon afișat pe site.

×