x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Camere de vânătoare şi instrumente de monitorizare Night Vision, echipamente profesionale pentru cei ce iubesc natura

Camere de vânătoare şi instrumente de monitorizare Night Vision, echipamente profesionale pentru cei ce iubesc natura

26 Noi 2020   •   16:35
Camere de vânătoare şi instrumente de monitorizare Night Vision, echipamente profesionale pentru cei ce iubesc natura

Pandemia generată de Coronavirus şi restricţiile de circulaţie, i-a îndemnat pe tot mai mult dintre români să îşi reorganizeze modul de petrecere a timpului liber.

Dacă în urmă cu un an erau preferate city-break-urile, acum ieşirile în natură sunt activităţi de petrecere a timpului liber. Fie că vorbim de drumeţii lungi, fie că vorbim de petrecere a nopţilor în cort, sesiuni lungi de observare a naturii sau vânătoare, toate au un punct comun: echipamentele specializate. Cei ce iubesc natura deja știu că printre echipamentele care furnizează experienţe unice se numără camere de vânătoare şi instrumentele de observare şi monitorizare Night Vision. Despre aceste vom discuta în rândurile următoare.

Camere de vânătoare, ce sunt şi cum te pot ajută 

Chiar dacă sunt utilizate preponderent de împătimiţii de vânătoare, camerele de vânătoare sunt echipamente ce nu trebuie să lipsească din rucsac. Fie că alegi să petreci un weekend în inima naturii, în cort, fie că dorești să petreci timpul observând vietățile sălbatice, aceste unelte sunt cu adevărat practice. Pe bună dreptate cele mai performante camere de vânătoare sunt prevăzute cu funcții de conectare la dispozitivele inteligente cu Android şi iOS. Pot detecta animalele sălbatice aflate într-un perimetru de destul de larg, şi trimit semnale către dispozitive cu imaginile captate. Sunt flexibile, versatile şi facil de montat, de aceea sunt sisteme indispensabile pentru drumeţii care doresc să campeze în siguranță în pădure, dar şi pentru cei ce doresc să se bucure de magia naturii, fără a fi observați. 

Uneltele de monitorizare Night Vision

Instrumentele de monitorizare Night Vision, împreună cu camerele de vânătoare te ajută să te bucuri de experiențe unice. Sunt prevăzute cu senzori de stabilizare a imaginii, şi asigură imagini clare expresive atât în timpul zilei cât şi în timpul nopții. Instrumentele de observare şi monitorizare Night Vision sunt detaliile care aduc natura mai aproape, care îţi permit să observi fără să fii observat. Cu siguranţă pentru pasionaţii de vânătoare sunt echipamente care asigură succesul unei sesiuni perfecte. Fiind prevăzute cu  funcţii speciale  - accelerometru,  magnetometru, giroscop, senzor barometric, micro control circuit - sunt instrumente cu care nu dai greş, şi fac că aşteptarea să fie răsplătită.

Pentru a selecta mai ușor  camere de vânătoare potrivite şi echipamente Night Vision, poţi analiza cu mare atenţie descrierile furnizate de magazinele de specialitate, sau poţi citi review-uri şi recenzii ale consumatorilor, care deja le-au testa. 

Sursa foto:

Ysbrand Cosijn / Shutterstock.com

 

×