x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby De la umăr până-n vârful degetelor! Ce spun MÂINILE tale despre DESTINUL tău (sau un altfel de GHICIT în palmă) 

De la umăr până-n vârful degetelor! Ce spun MÂINILE tale despre DESTINUL tău (sau un altfel de GHICIT în palmă) 

12 Noi 2016   •   18:35
De la umăr până-n vârful degetelor! Ce spun MÂINILE tale despre DESTINUL tău (sau un altfel de GHICIT în palmă) 

Nu este vorba despre clasicul "ghicit in palma"! Forma braţelor, a palmelor, a degetelor, precum şi modelul de creştere a unghiilor sunt repere care vorbesc despre latura noastră psihologică. Studiile psiho-antropologice spun că un anumit tip de dezvoltare a braţelor determină un model de structurare a psihicului.

Braţele scurte cu musculatură normală
Braţele mai scurte, raportate la un corp armonios, caracterizează persoanele calculate, însă inventive şi cu o intuiţie specifică detectivilor celebri.

Braţele de mărime normală
O statură medie, cu muşchi ai braţelor dezvoltaţi, este cel mai frecvent întâlnită la est-europeni, acest tip de braţe fiind corelat cu o fire uşor instabilă, uneori impulsivă, înclinată spre practic, util şi casnic, iubitor şi devotat familiei chiar dacă la bărbaţi există o relativă tendinţă spre infidelitate. Aceasta este determinată de aceiaşi hormoni androgeni care determină şi creşterea musculară. O persoană de statură medie sau înaltă cu o musculatură normal dezvoltată este în peste 60% din cazuri condusă mai mult de principii stricte, greu de influenţat, un ins cu multe probleme interioare despre care nu vorbeşte deschis decât extrem de rar, dar cu un coeficient de inteligenţă de obicei mediu sau peste medie.

Braţele lungi
........................................


Citește aticolul integral AICI
 

×