x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby (P) Sportul devine parte din viața ta, cu Art Sport Total

(P) Sportul devine parte din viața ta, cu Art Sport Total

09 Mar 2021   •   10:50
(P) Sportul devine parte din viața ta, cu Art Sport Total

Anotimpul rece, dar mai ales perioada pandemiei, a determinat tot mai mulți români să stea în case, respectând regulile de distanțare socială. Unii s-au apucat de gătit, alții s-au abandonat în fața televizorului pe programele de filme și seriale, uitând că toate acestea comportă un risc crescut pentru sănătate.

În lipsa mișcării, o spun și doctorii, pot apărea diverse maladii ce au la bază sedentarismul, începând de la deformări ale coloanei, până la slăbiri ale articulațiilor și slăbirea circulației sângelui. Există însă și alternativa la toate acestea, care este la îndemâna tuturor: practicarea sportului în casă.

O simplă saltea pentru gimnastică, o bară de tracțiuni instalată pe tocul ușii sau câteva gantere de diverse dimensiuni te pot salva de la un stil de viață sedentar și nesănătos. Iar dacă te gândești că pentru acestea va trebui să cutreieri iarăși aglomerația din oraș și magazinele cu profil sportiv, te înșeli. Cu www.artsporttotal.ro ai toate echipamentele și accesoriile pentru practicarea sportului acasă, fără să faci niciun pas în afara locuinței.

De la gantere la amenajări de terenuri de sport

Înființat de curând, magazinul online www.artsporttotal.ro vine în întâmpinarea ta cu o gamă variată de echipamente și accesorii sportive, care acoperă practic toată gama de sporturi. Începând de la sporturile individuale, precum atletismul, tenisul, fitness-ul sau culturismul, până la sporturile de echipă practicate pe terenuri acoperite sau în aer liber, toate acestea se regăsesc în secțiuni bine definite pe www.artsporttotal.ro.

Astfel, amatorii de fotbal sau de hochei au la dispoziție echipamentele specifice, dar și accesorii pentru antrenament, precum jaloane sau porți cu plase. Nu lipsesc echipamentele de protecție și accesoriile pentru gimnastică medicinală, dar nici pentru sporturile de contact.

Din acest punct de vedere, putem găsi aici saci de box, mănuși și bandaje, alături de accesorii pe care, dacă nu ești un profesionist în domeniu, nici nu te gândești la ele. Nu în ultimul rând, pentru că am vorbit de sporturile de echipă, ArtSportTotal pune la dispoziția antreprenorilor inclusiv accesorii și echipamente pentru amenajarea terenurilor de sport. Gazon sintetic pentru terenurile de fotbal, suprafețe din zgură sau covoare din cauciuc pentru amenajarea terenurilor de tenis, alături de fileuri și chiar bănci și gradene pentru stadioane, toate acestea pot fi comandate acum dintr-un singur loc, direct pe internet.

Saltele de gimnastică profesionale

Dacă ești adeptul fitness-ului și al gimnasticii de întreținere, spre exemplu, o saltea gimnastica te poate scoate din încurcătură, evitând astfel practicarea mișcării acasă direct pe covor sau pe suprafețe improvizate. De diferite grosimi și dotată cu husă detașabilă, lavabilă, noua saltea gimnastică de la Art Sport Total este destinată atât începătorilor, cât și avansaților în materie de fitness și gimnastică de întreținere.

Aceasta poate fi folosită cu succes acasă, dar este utilizată în mod uzual în sălile de sport independente sau în cele școlare. Iar dacă avem suficient spațiu sau chiar dorim să deschidem o sală destinată amatorilor de fitness, alături de saltea gimnastică mai putem achiziționa scări de tip șpalier sau confecționată din frânghie, pentru o gamă diversificată de exerciții.    

Contact: office@artsporttotal.ro

 

               

×