x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Târgul de Bucurii – târg caritabil de cadouri

Târgul de Bucurii – târg caritabil de cadouri

16 Dec 2016   •   17:10
Târgul de Bucurii – târg caritabil de cadouri

Înlocuim ”goana după cadouri”  cu goana după fapte bune, pentru că sărbătorile înseamnă în primul rând căldură sufletească.
 

Târgul de Bucurii este soluția pentru toți cei care sunt în căutarea darurilor de Crăciun, dar în același timp își doresc să se bucure de o atmosferă relaxată, care adduce bucurie!
 

Vizitatorii vor găsi la târg o selecție de idei de cadouri de la peste 30 de creatori de designer talentați și creatori de frumos.

 
Pentru că totul este caritabil, produsele sunt donate de către designer și brand-uri, și fiecare cadou ales de la Târgul de Bucurii înseamnă o donație pentru a sprijini mai mulți copii care provin din medii defavorizate.

Astfel, prețurile sunt de fapt fapte bune, pe care le facem aducând bucurie atât prin donația realizată, cât și prin cadoul care va fi dăruit mai departe persoanelor dragi.

Pe 18 decembrie, la SanThe Fitoceainărie, găsiţi:

* Haine, accesorii – la reducere %,;

* Cadouri cu personalitate –produse ingenioase, potrivite pentru întreaga familie;

* Decorați unihand made pentru sărbători – de bucurat sufletul și Crăciunul;

* Clătite Caritabile Capitan in Bucatarie – fiecare clătită savurată înseamnă o donație pentru cazurile pe care le susținem.

Întreaga Bucurie este găzduită de SanThe Fitoceainarie.

Târgul de Bucurii aduce o rază de bucurie în viața mai multor copii provenind din familii cu problem financiare sau de sănătate.
 

Link eveniment:  https://www.facebook.com/events/203301286740708/

×