x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Top 7 mărci de cafea din București

Top 7 mărci de cafea din București

20 Ian 2021   •   10:26
Top 7 mărci de cafea din București

Căutați un furnizor sau vreți să vă aprovizionați acasă? Aflați care boabe sunt cele mai bune pentru espresso, americano și cappuccino

Cafea pentru business – cafea acasă

În caleidoscopul mărcilor românești de cafea este atât de dificil să afli care sunt favoritele. Am făcut-o pentru dvs. și am băut zeci de cești de espresso, americano și cappuccino pentru a alege cele mai bune.

Așadar, vă prezentăm clasamentul nostru.

Pentru espresso

Hot Spot Coffee.Special pentru prepararea celei mai tari băuturi de cafea, aici se vând boabe de soi “HOTSPOT BLEND – 100 % ARABICA” și blendul “ITALIAN ESPRESSO BLEND” cu adaos de Robusta. În primul caz, veți obține un gust omogen și bogat, iar în cel de-al doilea, clasic, veți simți o amărăciune delicată. De fapt, pentru espresso sunt potrivite și alte categorii de la Hot Spot Coffee, la plasarea comenzii trebuie doar să selectați gradul de prăjire necesar și dispozitivul în care intenționați să preparați energia.

Origo Coffee. Deși nu există amestecuri speciale pentru espresso, producătorul oferă „boxe” în care veți găsi ambalaje cu cafea boabe din diferite țări din Africa și America. Există, de asemenea, colecții de șase micro-loturi de 40 de grame, dar va trebui să plătiți de două ori mai mult. Granulația este optimă pentru prepararea în espressor.

Pentru americano

Tucano coffee.Cafea pentru Startupper, Influencer, Antreprenor, Freelancer – v-ați regăsit? Atunci luați-vă porția și pregătiți o cafea americano. Doar să nu dați de cafea decafeinizată, altfel băutura inițial tare va avea un gust bizar. Din păcate, aici nu puteți alege gradul de prăjire, deoarece pentru americano aceasta trebuie să fie obligatoriu intensă sau medie. În schimb procesul are loc la propria fabrică din Chișinău, Moldova. În plus, cafeaua Tucano se angajează să respecte natura, astfel încât fiecare ambalaj al acestei băuturi revigorante este reciclabil.

Hot Spot Coffee.Deoarece pe site-ul producătorului puteți alege independent și la dorință gradul de prăjire și mașina pentru prepararea cafelei, orice opțiune este perfectă. Trebuie doar să decideți ce boabe și din ce țară doriți să gustați astăzi - Mexic, Tanzania, Cuba, Guatemala, Brazilia, Indonezia sau altele? Apoi ajustați parametrii necesari și așteptați setul personal pentru americano.

Caffenation.Compania este specializată în capsule pentru aparatele de cafea, dar pe site-ul său pot fi găsite și boabe obișnuite. Ambalajele vândute conțin atât boabe integrale, cât și măcinate - acest lucru este foarte convenabil, dar va afecta prospețimea și păstrarea gamei gustative. Ce să-i faci, în ziua de azi toată lumea este grăbită, de aceea, această sarcină v-a fost ușurată cu mare drag. Aici nu veți găsi seturi speciale pentru americano, dar am gustat câteva băuturi și ne-a plăcut.

Pentru cappuccino

Hot Spot Coffee.Uitați-vă ce scriu despre amestecul de nuci și caramel: “Nucile, alunele, migdalele și fisticul, amestecate grațios între ele și îmbinate cu tumultul demențial de cacao, vă vor oferi noi impresii și vă vor dărui inspirație. Iar aroma intesnă a vălului de caramel va aduce mai întâi fiori, iar apoi o stare de bine și calm“. Așa a fost la degustația noastră.  Într-adevăr, am găsit boabele noastre ideale pentru capuccino.

Nu am găsit seturi speciale pentru cappuccino la alți producători.

Sperăm că v-a plăcut recenzia noastră!

×
Subiecte în articol: cafea