x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Un apropiat tocmai si-a luat masina - tu cum il vei sarbatori?

Un apropiat tocmai si-a luat masina - tu cum il vei sarbatori?

13 Mai 2022   •   13:22
Un apropiat tocmai si-a luat masina - tu cum il vei sarbatori?

Momentul in care o persoana se urca pentru prima data la volanul noii sale masini este unul special, asa ca merita sa fie celebrat alaturi de cei dragi. Chiar si o simpla iesire in oras este suficienta pentru a marca noul milestone din viata respectivului. Cei care sunt alaturi de el trebuie sa se gandeasca la un cadou perfect pentru ocazie, incat sa-l surprinsa pe noul sofer.

In functie de varsta soferului, cadoul ideal poate sa difere. Un alt aspect ce va influenta alegerea cadoului perfect este experienta sarbatoritlui: este aceasta prima masina cumparata, sau a schimbat-o pe cea anterioara?

O idee de cadou pentru o situatie de genul este achizitionarea unui breloc personalizat auto. Exista suficiente modele dintre care o persoana poate sa aleaga, iar ceea ce le face speciale este ca pot fi modificate in asa fel incat sa devina unice.

Noul sofer este persoana ta iubita. Ce e de facut acum?

Daca intamplarea face ca persoana care tocmai si-a achizitionat noua masina sa fie intr-o relatie, o idee buna de cadou pentru ea este un breloc auto personalizat metalic cu numar auto, poza si mesaj. Cadoul este personal, folositor si usor de ascuns de sarbatorit, asa ca nu exista motiv de ingrijorare ca il va gasi prea devreme.

Bineinteles, numarul auto va fi cel al masinii respective, poza poate sa fie a celui care face cadoul, sau poate fi vorba de o poza de cuplu. Alegerea unei potrivite este foarte importanta, deoarece brelocul se va afla intotdeauna la indemana soferului. Toata lumea isi doreste o amintire placuta a mementelor petrecute alaturi de jumatatea ei.

Mesajul, care in varianta originala este “Ai grija la drum, cineva drag te asteapta acasa” poate sa ramana la fel, sau sa fie editat dupa bunul plac al clientului. El poate sa fie un scurt mesaj de dragost, sau o gluma intre cei doi, pentru a-l binedispune pe sofer de fiecare data cand se uita la el. Asa, timpul petrecut la distanta de persoana iubita va trece mult mai usor. 

In cate feluri poti personaliza mesajul de pe brelocul auto?

Exista mai multe modalitati prin care o persoana isi poate exprima felicitarile: unele mai dragute, altele doar amuzante. Cei ce se simt creativi si vor sa faca o gluma sau doua la adresa noului sofer pot alege niste inscriptii de genul “felicitari, acum ne poti conduce oriunde” sau “drumurile sunt pregatite pentru tine; noi nu”.

In acelasi timp, invitatii care prefera sa trateze cu seriozitate noua achizitia pot alege niste variante mai politicoase precum “condu inteligent si cu grija” sau “nu ne-am indoit niciodata de tine.” Atata timp cat vine din inima, orice mesaj este bun. Cei care nu sunt la prima masina cumparata pot primi mesaje simple, de incurajare, precum “bine ai revenit”.

Prin urmare, oricine ii poate face cadou unei persoane apropiate un breloc personalizat care sa arate ca s-a gandit la ea. Obiectul va ramane o amintire placuta in anii ce urmeaza.

×