x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Încã un poliţist printre concurenţii X Factor. Cheloo: “Omul a venit aici sã îşi susţinã reputaţia, a zis decât poliţist, mai bine lãutar”

Încã un poliţist printre concurenţii X Factor. Cheloo: “Omul a venit aici sã îşi susţinã reputaţia, a zis decât poliţist, mai bine lãutar”

04 Oct 2013   •   17:36
Încã un poliţist printre concurenţii X Factor. Cheloo: “Omul a venit aici sã îşi susţinã reputaţia, a zis decât poliţist, mai bine lãutar”
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Dupã ce în cel de-al doilea sezon X Factor, o tânãrã poliţistã s-a bucurat de un succes nebun, ajungând pânã în marea finalã a super show-ului, îndrumatã chiar de Cheloo, un alt poliţist îşi încearcã norocul anul acesta la X Factor. Alexandru a pornit la drum susţinut îndeaproape de colegii sãi poliţişti, care îşi fac deja planuri şi cautã microbuze pentru a veni sã îl susţinã în gale.

Alexandru are douã mari pasiuni, motoarele – are o motocicletã Suzuki pe care a parcurs deja 30 000 de km şi muzica: “Dupã ce am urcat pe scenã pentru prima oarã, mi-am dat seama cã este ceva ce vreau sã trãiesc la nesfârşit şi de care nu mai vreau sã scap” le-a povestit el juraţilor. Întrebat cu ce se ocupã, ce înseamnã mai exact meseria de poliţist, Alexandru a rãpuns cã lucreazã pe linia de cercetare penalã, spre amuzamentul lui Cheloo, care a completat imediat “Omul a venit aici sã îşi susţinã reputaţia, a zis decât poliţist, mai bine lãutar”.

Concurentul nu şi-a început interpretarea pânã nu le-a fãcut o mãrturisire juraţilor: “Cel mai tare în concursul ãsta este cã v-am vãzut pe fiecare dintre voi, pe scenã. Am fost şi în public, privindu-vã de jos, acum sunt eu aici şi voi sunteţi cei care mã priviţi”. Dacã va reuşi sau nu sã îi convingã pe juraţi cã meritã un loc în etapa urmãtoare, rãmâne de vãzut duminica aceastã, de la 20:30, în cel de-al treilea episod X Factor, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: X Factor