x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV America Express, din nou lider de piață. Irina Fodor anunță diseară echipele din cursa pentru ultima șansă Urmează întrecerea dinaintea eliminării!

America Express, din nou lider de piață. Irina Fodor anunță diseară echipele din cursa pentru ultima șansă Urmează întrecerea dinaintea eliminării!

de Redacția Jurnalul    |    18 Ian 2023   •   12:36
America Express, din nou lider de piață. Irina Fodor anunță diseară echipele din cursa pentru ultima șansă  Urmează întrecerea dinaintea eliminării!

Cel mai dur reality show din România, America Express – Drumul Aurului, a adus ieri seară la Antena 1 competiții aprige pentru diverse avantaje cu greutate.

În cursa pentru jocul de amuletă, Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta au obținut o victorie remarcabilă în fața gimnastelor Larisa Iordache și Diana Bulimar. Dar fetele și-au luat revanșa, obținând succes după succes: Larisa și Diana au câștigat atât amuleta de 1.000 de euro, cât și cea de-a doua imunitate. Întrecerea a fost una memorabilă pentru toți – mai ales pentru Bruja, care a fost nevoită să plece singură pe traseu, întrucât Pufeh a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ediția de aseară America Express – Drumul Aurului, difuzată de Antena 1 de la ora 20:30, a fost lider de piață pe segmentul de public comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani. Astfel, show-ul a condus topul audiențelor cu o medie de 8.2 puncte de rating și 27.7% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6.8 puncte de rating și 23% cota de piață. Difuzată în intervalul orar 20:26 – 00:11, emisiunea a adunat, în minutul de aur de la 21:45, aproape 1,9 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane. 

Urmează o ediție decisivă! În seara aceasta, Irina Fodor va anunța la careu ordinea în care echipele au ajuns la ea – după perechea câștigătoare Larisa Iordache și Diana Bulimar. Este clasamentul crucial – întrucât echipele situate pe locurile 8 și 9 intră în cursa pentru ultima șansă. ”Ce poți să speri decât să ți se spună că nu ai ajuns ultimul?! Iar la mine speranța moare ultima!”, a declarat Ovidiu Buta. ”Am făcut un calcul și am zis că ieșim cel mai jos pe locul 5”, a spus Jean Gavril. ”Mi-aș dori ca, pe tot parcursul acestui concurs, să nu ajungem la asta: cursa eliminatorie înseamnă că de-aici poți pleca direct acasă”, a comentat Cătălin Scărlătescu, deținătorul primei imunități. Cursa bilanț a celei dintâi etape este primul duș rece care le aduce aminte concurenților că sunt într-o competiție care nu iartă, una în care cine rămâne la urmă, pleacă.

Seara va fi una plină de surprize, întrucât după dezvăluirea perechilor care ocupă ultimele două locuri, urmează nominalizările celei de-a treia echipe care intră în cursa pentru ultima șansă. Astfel, a treia poziție la startul întrecerii dinaintea eliminării este ocupată în urma votului fiecărei echipe. Este momentul în care vor ieși la iveală primele tensiuni reale între competitori și primele strategii. Iar votul va fi unul surprinzător. Cursa care urmează va solicita toate abilitățile concurenților, de la atenție și memorie la rezistență fizică. Iar finalul serii va fi încărcat de suspans și emoții, punctul culminant dezvăluind culoarea speranței sau a condamnării. Irina va deschide cutia totemurilor: cel roșu trimite acasă echipa situată pe ultimul loc, cel verde îi mai dă o șansă. Cine vor fi, așadar, concurenții care se vor lupta în cursa eliminării, cum va decurge întrecerea și ce deznodământ va avea seara telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 azi, de la ora 20:30.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                     

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban și Național

Perioada 17 ianuarie 2023

 

 

 

×