x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Asia Express, lider de audiență. Nicolai Tand și Sorin Brotnei, salvați de Zeul verde, la finalul etapei a patra

Asia Express, lider de audiență. Nicolai Tand și Sorin Brotnei, salvați de Zeul verde, la finalul etapei a patra

de Redacția Jurnalul    |    26 Sep 2024   •   16:45
Asia Express, lider de audiență. Nicolai Tand și Sorin Brotnei, salvați de Zeul verde, la finalul etapei a patra

Cursă intensă pentru ultima șansă în ediția de aseară Asia Express: trei echipe ambițioase s-au aliniat la startul mult temutei întreceri care putea trimite o pereche acasă la finalul serii. Zeii au fost, însă, îndurători: Nicolai Tand și Sorin Brotnei au mai primit o șansă în aventura nebună de la capătul lumii.

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:29 – 23:55, ediția de aseară a reality show-ului s-a impus ca lider de audiență, obținând, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 5.4 puncte de rating și o cotă de piață de 19.9%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 5.2 puncte de rating și o cotă de piață de 19.5%. În minutul de aur 21:59, 971.000 de telespectatori au urmărit cursa pentru ultima șansă.

          ”Adio, Thailanda”, au spus aseară perechile aflate pe Drumul Zeilor, pregătite să intre în etapa a cincea a competiției – care îi duce în a doua țară de pe traseu, Malaezia. Cei care au știut sigur că vor face acest pas au fost Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, deținătorii imunității mari – iar lor li s-au alăturat câștigătorii imunității mici, Victor Slav și Selina. Ceilalți au așteptat cu mari emoții ca Irina Fodor să dezvăluie clasamentul final – în urma căruia Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, dar și Nicolai Tand și Sorin Brotnei au intrat la cursa pentru ultima șansă. Cea de-a treia pereche, votată de ceilalți să participe la această întrecere, a fost cea alcătuită din Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Cursa a purtat echipele de la o fermă de stridii la școala de dresat maimuțe și temple ascunse în peșteri întunecoase. Seara a culminat cu verdictul Zeului pentru ultimii sosiți la Irina: Nicolai și Sorin au fost salvați de la eliminare, pentru că Zeul a fost verde. ”Mă gândeam, când așteptam verdictul, la pruncii mei – ce-o să le zic? Când am plecat, m-au încurajat, ca orice copil care-l vede pe tatăl său ca fiind cel mai bun. Și mă întrebam ce-o să spună Iancu și Ilona... Suntem foarte bucuroși că putem merge mai departe. Chiar ne doream din tot sufletul să rămânem în competiție”, a declarat Nicolai. ”Îmi era teamă că n-o să apucăm să experimentăm autostopul în Malaezia, ca să ne dăm seama dacă avem noi, într-adevăr, o problemă sau nu”, a spus cu umor Sorin. Ce handicap surprinzător vor primi Nicolai și Sorin la începutul etapei a cincea, dar și ce misiuni ingenioase vor avea echipele de rezolvat telespectatorii vor descoperi în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY duminică, de la ora 20:00.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Kantar Media                         

Copyright: ARMADATA S.R.L.                        

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                        

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban și Național

Perioada 25 septembrie 2024

 

×