x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Betty Salam și Cătălin Vișănescu, dezvăluiri despre aventura trăită pe Drumul Zeilor, în sezonul 7 Asia Express: ”Am avut peripeții cât n-am trăit toată viața!”

Betty Salam și Cătălin Vișănescu, dezvăluiri despre aventura trăită pe Drumul Zeilor, în sezonul 7 Asia Express: ”Am avut peripeții cât n-am trăit toată viața!”

de Redacția Jurnalul    |    16 Aug 2024   •   17:15
 Betty Salam și Cătălin Vișănescu, dezvăluiri despre aventura trăită pe Drumul Zeilor,  în sezonul 7 Asia Express: ”Am avut peripeții cât n-am trăit toată viața!”

Noul sezon al celui mai dur reality show al momentului, Asia Express, revine la Antena 1 din 1 septembrie, de la ora 20:00, cu un traseu spectaculos: secole de istorie și civilizație aduc în fața telespectatorilor un itinerar la limita dintre real și incredibil. De la sclipirea statuilor lui Buddha, până la semețele semilune închinate lui Allah, Drumul Zeilor se anunță o provocare de proporții legendare, ce va purta concurenții din Thailanda în Malaezia și Indonezia.

Dornici să trăiască această aventură memorabilă, Betty Salam și Cătălin Vișănescu au dezvăluit cu sinceritate care sunt punctele lor vulnerabile în această competiție. ”Noi mergem cu inima cât un purice. Din punct de vedere fizic, suntem praf”, a recunoscut Cătălin. ”Trebuie să ai condiție fizică aici, iar eu nu m-am mai dus de mult la sală”, a completat Betty. ”Nici cu engleza nu prea sunt prietenă, dar nici cu matematica și asta e cea mai mare frică a mea, vă jur. Dar nu-mi pare rău că suntem în această competiție. Gândul meu constant este la cei care nu au nici măcat un euro la modul real, așa cum trăim noi pe Drumul Zeilor – cu numai un dolar pe zi. Doar că noi am acceptat de bunăvoie aceste condiții”, a mai spus Betty, care a simțit, alături de Cătălin adrenalina maximă a acestei experiențe unice. ”Am avut peripeții cât n-am trăit toată viața!”, a spus Cătălin, iar Betty a dezvăluit și una dintre încercările cu care s-a confruntat: ”Eu am reușit să cad, mi-am rupt piciorul. A fost un șoc pentru mine, nu mi-a venit să cred că mi s-a întâmplat așa ceva... Toată experiența asta vine ca o lecție. Atunci când vom reveni acasă cred că vom aprecia și un pahar cu apă pe care îl vom bea în tihnă. Sunt sigură că ne vom bucura și de perna pe care o avem.”

 Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Victor Slav și iubita lui, Selina, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Mihai Găinușă și colega lui de radio Oana Paraschiv, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt celelalte echipe care se aventurează pe Drumul Zeilor. Cum se vor descurca ei telespectatorii vor descoperi din 1 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. Programul de difuzare rămâne cel consacrat - duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri, de la 20.30, în prima săptămână premiera maraton aducând cinci ediții consecutive: duminică, de la ora 20:00 și de luni până joi, de la ora 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: Asia Express