x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Andrei Ursu și Vlad Condurache povestesc despre obstacolele din aventura sezonului 7 Asia Express. Andrei: ”Sunt momente când simți că faci implozie”

Andrei Ursu și Vlad Condurache povestesc despre obstacolele din aventura sezonului 7 Asia Express. Andrei: ”Sunt momente când simți că faci implozie”

de Redacția Jurnalul    |    27 Aug 2024   •   23:55
Andrei Ursu și Vlad Condurache povestesc despre obstacolele din aventura sezonului 7 Asia Express. Andrei: ”Sunt momente când simți că faci implozie”

Mai sunt 5 zile până la marea premieră a sezonului 7 Asia Express, care va aduce la Antena 1 un maraton cu 5 ediții ale celui mai dur reality show al momentului: duminică,1 septembrie, de la ora 20:00, și de luni până joi, de la 20:30.

Nouă perechi de vedete pornesc pe Drumul Zeilor, un traseu uluitor ce traversează trei țări, provocând concurenții la un un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia, spectaculosul itinerar va testa limitele participanților într-o aventură fără egal. ”Am zis că ne place căldura, dar nu ne imaginam că situația va fi atât de gravă”, a povestit Vlad Condurache, partenerul lui Andrei Ursu, despre temperaturile pe care au fost nevoiți să le suporte pe Drumul Zeilor.

Entuziaști, plini de energie și ambițioși, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, au plecat în Asia Express pregătiți să înfrunte orice obstacol. ”Călătorie în țări în care nu am mai fost, climă caldă, jocuri contracronometru, provocări fizice și psihice, bariere culturale, oameni noi! Ce putem cere mai mult?! Suntem pregătiți pentru aventura vieții noastre în Asia Express”, a declarat Andrei înainte de plecare. Ce au descoperit pe traseu? ”Două ore, așteptând o mașină, în timp ce vezi alte echipe care pleacă, totul într-o căldură de 40 de grade… Asta e greu de suportat”, a povestit Andrei. ”Iar la capitolul comunicării, e tragicomic ce se întâmplă. Când ești într-o situație limită și vezi că omul din fața ta dă din cap fără să înțeleagă ce spui, îți vine să te urci pe pereți. Pentru că ei dau aprobator din cap și atunci când te refuză. Sunt momente când simți că faci implozie, îți vine să trântești, să urli.”

 Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu sunt celelalte echipe care pornesc în celebra competiție ce va avea premiera duminica aceasta, la Antena 1, de la ora 20:00. După maratonul primelor 5 ediții, din săptămâna următoare, programul de difuzare va fi cel cunoscut până acum de telespectatori: duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri, de la 20.30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Asia Express