x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Bordea și Cortea pregătesc un preparat cu totul neașteptat, iar Horia Brenciu face o degustare maraton la amuletă. Show-ul culinar își menține poziția de lider

Bordea și Cortea pregătesc un preparat cu totul neașteptat, iar Horia Brenciu face o degustare maraton la amuletă. Show-ul culinar își menține poziția de lider

de Redacția Jurnalul    |    19 Apr 2023   •   15:23
Bordea și Cortea pregătesc un preparat cu totul neașteptat,  iar Horia Brenciu face o degustare maraton la amuletă.  Show-ul culinar își menține poziția de lider

Ieri seară, la Chefi la cuțite, Sorin Bontea a mai câștigat o amuletă valoroasă, după o întrecere la care degustătorul invitat a fost Liviu Vârciu. Victoria a fost savurată din plin de Chef Bontea, într-o ediție a show-ului culinar care s-a impus din nou ca lider de audiență. Competiția continuă în seara aceasta cu o nouă amuletă pusă în joc, jurizată de Horia Brenciu, invitatul pregătit să facă un adevărat spectacol din momentul degustării. Spectacol va fi și în arena audițiilor pe nevăzute, acolo unde Cătălin Bordea și Nelu Cortea vin să-i surprindă pe cei trei Chefi cu un preparat inedit.

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:25 – 23:26, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile. Emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 7.1 puncte de rating și o cotă de piață de 21.8%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 5.3 puncte de rating și o cotă de piață de 16.3%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.2 puncte de rating și 17.9% cotă de piață, Pro TV situându-se pe locul secund, cu 6.4 puncte de rating și 15.8% cotă de piață. Chefi la cuțite și-a menținut supremația și la nivel national, obținând 7.6 puncte de rating și 18% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 7.2 puncte de rating și 17% cotă de piață. În minutul de aur 21:25, emisiunea a fost urmărită de peste 1,7 milioane de telespectatori.

          Amuleta pusă în joc aseară le-a adus Chef-ilor provocarea de a pregăti preparate fine dining, cel de-al patrulea banc de lucru fiind ocupat de Chef Henrik Sebok. Degustătorul Liviu Vârciu a ales farfuria creată de Chef Sorin Bontea, care astfel a adăugat în arsenalul său un avantaj cu greutate pentru etapa battle-urilor: ”Concurenții echipelor adverse vor găti în ștafetă, câte doi, schimbându-se la fiecare 3 minute”.

          În seara aceasta, amuleta se anunță una extrem de complicată. Chef-ii vor munci din greu, așteptând apoi cu mari emoții jurizarea unui invitat care va face din degustare un adevărat spectacol: Horia Brenciu vine la Chefi la cuțite pregătit să cântărească preparatele cu un ochi critic. ”Nu sunt Chef, dar sunt specialist în degustare. Ați invitat pe cine trebuia”, a punctat el, înaintea unei jurizări de durată. Adversarul Chef-ilor, care va ocupa cel de-al patrulea banc de lucru, este un fost concurent de elită al show-ului culinar, Silviu Nedelea.

          În arena preselecțiilor, Chef-ii au parte de o surpriză: Cătălin Bordea și Nelu Cortea, câștigătorii America Express, pornesc într-o nouă misiune, de data aceasta în bucătăria Chefi la cuțite, acolo unde vor aduce hohote de râs și un mix de gusturi cu totul original. ”Cu platoul acesta câștigăm Chefi la cuțite!”, a anunțat Bordea despre combinația specială, pregătită cu dedicație pentru concurentul lor de la America Express care acum îi va juriza, Chef Cătălin Scărlătescu. Cât de bine se pricep cei doi la gătit, despre ce preparat neașteptat este vorba și care vor fi reacțiile juraților telespectatorii vor afla în ediția show-ului culinar difuzată la Antena 1 și pe AntenaPLAY în seara aceasta, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                     

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 18 aprilie 2023

 

×