x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Serialul de comedie Bravo, tată!  va avea premiera duminică, 22 octombrie, de la 20.00, la Antena 1

Serialul de comedie Bravo, tată!  va avea premiera duminică, 22 octombrie, de la 20.00, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    03 Oct 2023   •   14:15
Serialul de comedie Bravo, tată!  va avea premiera duminică, 22 octombrie, de la 20.00, la Antena 1

Comedia Bravo, tată!, ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniței unde copiii lor sunt înscriși, va avea premiera pe 22 octombrie, la Antena 1. Serialul va putea fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 20.00.

Bravo, tată!,  noul serial de comedie marca Antena 1, aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune și întâmplări care vor face deliciul privitorilor. Povestea serialului este concentrată în jurul a patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor. În fiecare episod, cei patru intră în diverse încurcături, și, totodată, telespectatorii sunt martorii unor scene menite să stârnească emoții și hohote de râs. 

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un  casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul ,,Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×