x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cel de-al optulea sezon Mireasa - Iubire infinită îşi desemnează câştigătorii mâine, de la 14:00, la Antena 1

Cel de-al optulea sezon Mireasa - Iubire infinită îşi desemnează câştigătorii mâine, de la 14:00, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    21 Dec 2023   •   20:50
Cel de-al optulea sezon Mireasa - Iubire infinită îşi desemnează câştigătorii mâine, de la 14:00, la Antena 1

Mâine,  de la ora 14:00, în direct la Antena 1, concurenţii reality show-ului matrimonial Mireasa duc bătălia finală în lupta pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro. Cinci dintre cuplurile înscrise în competiţie au depus actele şi vor lupta în marea finală mai determinate ca niciodată să demonstreze că ei merită marele premiu al competiţiei. Doar unul dintre ele va fi însă desemnat câştigătorul celui de-al optulea sezon Mireasa şi al marelui premiu, în direct, la Antena 1. Valsul mirilor va fi intepretat live de Pepe, cel care le va fi alături concurenţilor în una dintre cele mai emoţionante zile din viaţa lor.

“Ne aflăm atât de aproape de cea mai importantă zi din cel de-al optulea sezon al emisiunii noastre. Trăiesc cu mari emoţii această finală, alături de concurenţii noştri şi de poveştile lor frumoase. Îmi doresc ca ce s-a înfiripat în casa Mireasa să dăinuie în timp şi să ne revedem peste câţiva ani, în formulă extinsă!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

 

            Ana şi Daniel, Bogdana şi Liviu, Madi şi Sergiu, Bia şi Robert şi Ioana şi Marius sunt concurenţii care vor trăi emoţii la cote maxime în finala celui de-al optulea sezon Mireasa, la Antena 1.

 

            Ana şi Daniel au avut un parcurs lin în sezonul 8 Mireasa. S-au îndrăgostit rapid și au constatat că se potrivesc de minune. Cei doi au format primul cuplu din sezonul 8 Mireasa, la numai 2 săptămâni de la debutul competiției, iar sărutul care a marcat începutul relației lor s-a petrecut la prima petrecere a concurenților. Primul cuplu din sezonul 8 Mireasa a fost și primul cuplu logodit. Cererea în căsătorie a avut loc pe o gondolă din Veneția. Tânăra a fost luată prin surprindere de marea întrebare a lui Daniel: „Vrei să fii soția mea?”. Tremurând de emoții, Ana a răspuns „Da”. De-a lungul celor 4 luni petrecute în casa Mireasa, Ana și Daniel și-au făcut planuri împreună și au admis că sunt perfecți unul pentru celălalt. 

 

                Povestea de dragoste dintre Bogdana şi Liviu a avut un debut complet neașteptat. Băiatul s-a sărutat cu o altă concurentă la prima petrecere, dar în aceeași seară și-a dat seama că Bogdana este femeia pe care și-o dorește în viața lui şi a mers la ea pentru a-i împărtăși sentimentele. Cei doi s-au sărutat și în următoarea emisie live de Mireasa au anunțat public că formează un cuplu. Relația lor a fost pusă la încercare când fata a fost votată să părăsească emisiunea. Timp de 2 săptămâni, Bogdana a locuit în casa lui Liviu, în timp ce el și mama lui s-au aflat în casa Mireasa. Publicul a votat apoi întoarcerea Bogdanei în emisiune, iar cei doi îndrăgostiți nu și-au mai încăput în piele de fericire în momentul revederii. Bogdana și Liviu formează al doilea cuplu logodit din seoznul 8 Mireasa. Tânărul și-a cerut în căsătorie iubita la Florența, într-un cadru spectaculos. Cei doi și-au mărturisit dragostea pe care și-o poartă unul altuia și au decis să se căsătorească pe 22 decembrie 2023.

 

            Pentru Madi şi Sergiu, povestea a început să capete contur când ambii își pierduseră speranța că își vor găsi jumătatea în casa Mireasa. Atât fata, cât și băiatul au încercat să cunoască alte persoane, dar lucrurile nu au funcționat. După un date, Madi și Sergiu au declarat că formează un cuplu în sezonul 8 Mireasa. În perioada petrecută în casa Mireasa Madi și Sergiu au avut parte de momente fericite, dar și de frământări și situații tensionate. La un moment dat cei doi s-au despărțit, băiatul suspectând-o pe fată că l-a mințit în legătură cu trecutul amoros.Madi și Sergiu au trecut peste neînțelegeri și s-au logodit la Roma. EL a colaborat cu un pictor stradal care le-a făcut un portret, iar în desen a apărut și un inel de logodnă. Chiar dacă la începutul relației Madi spunea că nu-și dorește o căsătorie în finală, între timp tânăra a căpătat încrederea necesară în Sergiu și împreună au decis să-și depună actele pentru căsătorie.  

 

Bia şi Robert sunt al patrulea cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Robert a oscilat între două fete care i-au atras atenția la începutul sezonului 8 Mireasa. În cele din urmă, băiatul și-a dat seama că Bia este femeia potrivită pentru el. Relația dintre Bia și Robert nu a fost tot timpul susținută de mama tânărului. Doamna Anina, care și-a însoțit fiul în competiție, nu a fost mulțumită de interacțiunile pe care le avea cu viitoarea noră, iar conflictele nu au întârziat să apară. Nora și soacra au avut mai multe certuri și împăcări, dar Robert nu a adus niciodată în discuție posibilitatea despărțirii. Robert și Bia s-au logodit la Milano. Băiatul a ascuns inelul în înghețată și a lăsat-o fără cuvinte pe iubita lui. Cei doi au decis să-și depună actele pentru căsătorie, dar cu un contract prenupțial, așa cum și-a dorit mama tânărului.

 

Ioana și Marius formează ultimul cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Fata a avut mai mulți pretendenți la începutul parcursului ei în competiție. După ce a încercat să-i cunoască pe băieții care și-au exprimat intenția față de ea, aceasta l-a ales pe Marius. Primul lor sărut a avut loc la o petrecere din casa Mireasa și primul „Te iubesc” a venit și el curând. Relația lor a fost pusă la încercare când Ioana a aflat că iubitul ei are un trecut tumultos. Tânăra a decis să se concentreze pe prezentul fericit și pe viitorul pe care îl pot construi împreună și nu a renunțat la Marius.  Concurentul Mireasa a cerut-o în căsătorie pe Ioana la un restaurant, după o ședință foto de Crăciun. Fata a primit un răvaș pe care scria „Vrei să fii soția mea?”. Vizibil emoționată, Ioana a răspuns „Da”. Cei doi logodiți au luat decizia de a păși în fața ofițerului stării civile în Finala de pe 22 decembrie 2023. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cine sunt marii câştigătorii ai celui de-al optulea sezon Mireasa – Iubire Infinită, telespectatorii vor putea afla urmărind marea finală a show-ului, mâine, de la ora 14:00, în direct, la Antena 1.

 

 

×
Subiecte în articol: Mireasa - Iubire infinită