x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cel mai nou episod Bravo, tată!, lider de audiență

Cel mai nou episod Bravo, tată!, lider de audiență

de Redacția Jurnalul    |    30 Oct 2023   •   18:45
Cel mai nou episod Bravo, tată!, lider de audiență

Cel mai nou episoad Bravo, tată!, difuzat aseară, la Antena 1, i-a captivat pe telespectatori cu scenele spumoase, pline de umor, serialul fiind lider de piaţă pe segmentul publicului comercial. Peste 1.1 milioane de telespectatori, la nivel naţional, au urmărit, aseară, în minutul de aur, 20:52, continuarea poveștii celor patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.     

Astfel, conform Kantar Media, cel de-al doilea episod Bravo, tată!  a condus clasamentul audienţelor, pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, înregistrând 6.1 puncte de rating şi 19.2% cota de piaţă, în timp ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV, cu 5.8 puncte de rating  şi 18.4% cota de piaţă. În minutul de aur, peste 1.1 milioane de telespectatori, la nivel naţional, au urmărit, aseară, Bravo, tată!

În cel mai nou episod Bravo, tată!, după ce Dana l-a anunțat pe Mario că divorțează de el, acesta a devenit suspect că soția lui îl înșală și, ca să fie sigur că lucrurile nu-i scapă de sub control, a decis să meargă la clasa de yoga la care aceasta participă. Tot în episodul de aseară, Gioni și iubita lui, pe jumătate dezbrăcați, au rămas blocați pe holul unui hotel. Între timp, Crenguța a pus la cale un plan pentru a-l cuceri pe Emil, pregătindu-i gogoși. Să se înfiripe, oare, o idilă între cei doi?

Cum își continuă aventura un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 21-54 Urban si National

Perioada 29 octombrie 2023

×
Subiecte în articol: Bravo, tată!