x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Celebra interpretă de muzică populară Irina Loghin și actrița Maria Buză, invitate speciale în show-ul Te cunosc de undeva!

Celebra interpretă de muzică populară Irina Loghin și actrița Maria Buză, invitate speciale în show-ul Te cunosc de undeva!

14 Sep 2019   •   19:16
Celebra interpretă de muzică populară Irina Loghin și actrița Maria Buză,  invitate speciale în show-ul Te cunosc de undeva!

Sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 20:00, noi invitați surpriză urcă pe scena Te cunosc de undeva!, într-un show de senzație prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan

Sâmbăta aceasta vine cu o nouă premieră. În deschiderea fiecărei ediții din acest sezon, adevăratele stele ale transformărilor românești vor reveni la Te cunosc de undeva! în calitate de invitați speciali, pentru a retrăi emoții pe care nu le vor uita niciodată.

Prima campioană a transformărilor care va urca din nou pe scena Te cunosc de undeva! este Maria Buză, câștigătoarea celui de-al șaselea sezon, pentru a o imita încă o dată pe cunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin.

În “concursul transformărilor” propriu-zis, însă, Liviu Vârciu o va imita și el pe Irina Loghin, dar din perioada ei de tinerețe, când interpreta, alături de Benone Sinulescu (în care se va transforma Andrei Ștefănescu), celebrul cântec “Cine bate seara la fereastra mea?”. Cum vor reacționa Maria Buză și Liviu Vârciu atunci când alături de ei, pe scenă, va urca însăși celebra interpretă de muzică populară Irina Loghin, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20:00.

Transformările serii vor fi și în această gală diverse și spectaculoase. Dacă Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu îi vor imita pe celebrii interpreți de muzică populară Irina Loghin și Benone Sinulescu, Ada și Cornel Palade vor fi doi frumoși din Germania care au făcut istorie cu piese care refuzau să iasă din discoteci și din topurile internationale, Thomas Anders și Dieter Bohlen, de la Modern Talking. Complet schimbați și mult mai ritmați ca în prima gală, frații Alex și Monica Anghel vor urca pe scenă transformați în Pitbull și Christina Aguilera, Bella Santiago va avea un personaj cu forme… maxime, Nicki Minaj, pe când Grigore Gherman, primul interpret de muzică populară care concurează la Te cunosc de undeva!, va avea de susținut un moment atipic pentru el, căci va încerca o transformare totală în… Delia.

Cezar Ouatu nu a scăpat de tocuri nici în această gală, când va fi senzaționala Tina Turner, în timp ce partenerul său de scenă din acest sezon, Șerban Copoț, îl va imita pe celebrul și agitatul artist Chuck Berry. Diana Matei va avea dificila misiune de a cânta în travesti precum Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, în timp ce Sorana Darclée Mohamad va îmbrăca la rându-i hainele bărbătești, ca să fie artistul de origine indoneziană Taco.

Momentele coregrafice ale serii vor fi susținute, ca de fiecare dată, de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Cine va realiza cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 20:00, în cea de-a doua gală a show-ului Te cunosc de undeva!

 

 

×