x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ciocnirea amuletelor, diseară, la Chefi la cuțite, cu doar două ediţii înainte de semifinala sezonului 12

Ciocnirea amuletelor, diseară, la Chefi la cuțite, cu doar două ediţii înainte de semifinala sezonului 12

de Redacția Jurnalul    |    15 Oct 2023   •   15:00
Ciocnirea amuletelor, diseară, la Chefi la cuțite, cu doar două ediţii înainte de semifinala sezonului 12

În această seară, de la 20:00, la Chefi la cuțite, urmează o sesiune de gătit ce va duce proba la un nivel demn de ultimele battle-uri ale sezonului 12.

Tema propusă astăzi de Irina, una pe care nu o vor uita niciodată, va declanşa o adevărată urgie în bucătărie, într-o ediţie în care va ploua cu amulete. Nu mai puţin de patru la număr, care de care mai intense, vor instaura haosul la bancurile de lucru.

 „O să fie circ astăzi!”, „Doamne fereşte!” sau „Nu ai cum aşa ceva!” sunt doar câteva dintre replicile celor trei Chefi atunci când vor auzi tema propusă de Irina, în penultimul battle al acestui sezon. Se vor atinge maxime istorice în termeni de ritmi şi decibeli, iar amuletele vor duce totul la un alt nivel. Emoţiile sunt cu atât mai mari cu cât echipele gătesc diseară pentru un juriu alcătuit din dansatorii de la şcoala Cobo Dance. Se anunță o seară intensă, iar Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu se vor întrece din nou în lovituri strategice cu amulete periculoase. Toți cei trei Chefi vor apăsa butonul roșu de alarmă, unul dintre ei chiar de două ori, folosindu-și avantajele rămase pentru a-și incomoda adversarii și a-și propulsa echipa într-o întrecere extrem de tensionată.

Mai sunt doar două confruntări culinare între echipe până la semifinală, așadar presiunea se va simți din plin la bancurile de lucru. Chef Bontea are o echipă alcătuită din Valentin Timofte – cuţitul de aur, Mihaela Bărbosu, Maryoris Hurtado, Zaid Mohannad (Habibi) şi Cosmin Berki, Chef Dumitrescu îi are în tabăra sa pe Janni Alexandridis - cuţitul de aur, Horia Manea, Maria Paraschiv, Dan Olar aka Ursu, Ioana Dehelean, iar în echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu au rămas Alex Mihoc - cuţitul de aur, Raluca Hulubei şi Alex Bunea. 

Fiecare concurent rămas în competiție speră la un loc în semifinală și fiecare dintre cei trei Chefi speră să ajungă în acea etapă cu cât mai mulți oameni. Iar cel mai puternic scut în fața eliminării este câștigarea battle-ului. Ce va decide juriul și cine va părăsi competiția în această seară telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată la Antena 1 și pe AntenaPLAY de la 20:00.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite