x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chefii află premiul cel mare pentru deținătorul celor mai multe jetoane. Iar lupta pentru amuletă le impune o probă năstrușnică: să gătească totul cu mini-ustensile. Chef Bontea: ”Am stat pe lângă crăticioară cu penseta... Chinul de pe lume!”

Chefii află premiul cel mare pentru deținătorul celor mai multe jetoane. Iar lupta pentru amuletă le impune o probă năstrușnică: să gătească totul cu mini-ustensile. Chef Bontea: ”Am stat pe lângă crăticioară cu penseta... Chinul de pe lume!”

03 Oct 2022   •   13:35
Chefii află premiul cel mare pentru deținătorul celor mai multe jetoane. Iar lupta pentru amuletă le impune o probă năstrușnică: să gătească totul cu mini-ustensile. Chef Bontea: ”Am stat pe lângă crăticioară cu penseta... Chinul de pe lume!”

Ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30 vine cu o dezvăluire care face și mai intensă confruntarea juraților Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Gina Pistol le dă vestea cea mare despre recompensa care îi așteaptă la sfârșitul etapei jurizărilor pe nevăzute.

Aceasta este, de altfel, una dintre noutățile sezonului 10 Chefi la cuțite: pe lângă luptele pentru amulete, Chefii au parte de întreceri și în camera lor de relaxare: de la scuptatul unui portret în pepene la ghicitori, darts și trasul cu arcul, toate jocurile lor din culise au ca premii jetoane cu chipurile Chefilor. La finalul preselecțiilor, Chef-ul care va aduna cele mai multe jetoane va câștiga un mega-avantaj care îl va ajuta în etapa battle-urilor. În seara aceasta, jurații află această miză uriașă pusă în joc! Până în acest moment, Sorin Bontea are 7 jetoane, Florin Dumitrescu, tot 7 jetoane, iar Cătălin Scărlătescu deține 12 jetoane.

Tot în această seară, lupta pentru amuletă îi pune în fața unei provocări de care nu au mai avut parte până acum: sunt nevoiți gătească folosind doar ustensile foarte mici. ”Mi-au dat lăcrimuțele! Eu n-am făcut de mâncare în viața mea pentru un sfert de porție. Zici că am două mâini stângi!”, a reacționat Chef Cătălin Scărlătescu la vederea oalelor de dimensiuni atât de reduse. Proba, care teoretic sună extrem de amuzant, îi provoacă pe Chefi să-și calibreze ingredientele pentru gătitul în miniatură astfel încât preparatele finale să aibă un gust la fel de savuros ca și când ar fi gătit în condiții normale. ”Am stat pe lângă crăticioară cu penseta... Chinul de pe lume!”, a declarat și Chef Sorin Bontea. ”Treaba asta pe care o facem acum n-am făcut-o niciodată. E incredibil de greu – mă doare capul de cât m-am concentrat să gătesc în miniatură”, a comentat și Chef Florin Dumitrescu, comparând răzătoarea folosită cu un breloc și constatând că tocătorul primit este mai mic decât amuleta pentru care se dă întrecerea culinară. Cum se vor descurca Chefii cu dificila provocare a mini-ustensilelor, ce vor alege să gătească și cine va ieși învingător, dar și care este marele premiu al jocurilor din culise telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite care urmează în această seară la Antena 1, de la 20:30.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×