x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV David Popovici scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot Fukuoka 2023, în perioada 23-30 iulie

David Popovici scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot Fukuoka 2023, în perioada 23-30 iulie

de Redacția Jurnalul    |    30 Iun 2023   •   15:45
David Popovici scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot Fukuoka 2023, în perioada 23-30 iulie

David Popovici e pregătit să scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot, ce se vor desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia, la Fukuoka. Românul de 18 ani este vedeta incontestabilă a competiţiei. Pentru David Popovici (18 ani), aceasta este cea mai importantă întrecere din 2023. El se va prezenta în Japonia din postura de campion mondial la probele de 100 metri liber şi 200 metri liber, titluri pe care le-a obţinut la Budapesta, în 2022.

Aceasta este a 20-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Înot. Competiţia trebuia să aibă loc în 2021, ea fiind amânată pentru 2022, din cauza pandemiei de Covid-19. Anul trecut, Budapesta i-a luat locul, din cauza restricţiilor de călătorie din Japonia. Astfel, niponii vor organiza abia la finalul lunii iulie întrecerea. Toate cursele la care va lua parte David Popovici la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka vor fi live exclusiv în AntenaPLAY. De asemenea, informaţiile şi ştirile legate de marele nostru campion vor putea fi urmărite pe as.ro, observatornews.ro şi a1.ro. Pentru David Popovici, aceasta este cea mai tare competiţie, înainte de Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris. Aici, el îşi va măsura forţele cu cei mai puternici adversari din lumea înotului, iar toată acţiunea va fi live exclusiv în AntenaPLAY.

          „Abia așteptam să mă întorc la Roma. E bazinul meu preferat. Mi-am îndeplinit obiectivele pentru perioada asta a anului. Avem semnale că ne pregătim bine pentru Fukuoka. Pentru mine urmează perioada de pregătire pentru Japonia. Aștept să mă întorc la antrenamente cât de curând și să începem să ne pregătim mai specific, să avem antrenamente mai scurte și mai rapide pentru Campionatul Mondial, să mergem acolo și să ne prezentăm cât de bine putem. Încerc să anticipez tot ceea ce mi se poate întâmpla, dar îmi place să mă surprind plăcut în materie de performanțe”, a declarat David Popovici la revenirea în România de la Roma, acolo unde a participat la Sette Colli și a câştigat două medalii de aur.

 

          Nu doar David Popovici va face spectacol în AntenaPLAY, în luna iulie. Sportul va fi reprezentat în platforma AntenaPLAY şi de patru super-gale de fight. Gala PFL de la Berlin (8 iulie), Combate Global 11 (9 iulie), Combate Global 12 (17 iulie) şi Hexagone MMA 10 (29 iulie) sunt cele patru evenimente pe care nu trebuie să le ratezi.

          AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

          Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

×