x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Denisa, umilită de acțiunile lui Adrian la Purimuntra, continuă asaltul pentru cucerirea lui Andi: “Vreau și eu să văd cum e să ai o aventură măcar”

Denisa, umilită de acțiunile lui Adrian la Purimuntra, continuă asaltul pentru cucerirea lui Andi: “Vreau și eu să văd cum e să ai o aventură măcar”

30 Iul 2019   •   11:55
Denisa, umilită de acțiunile lui Adrian la Purimuntra, continuă asaltul pentru cucerirea lui Andi:  “Vreau și eu să văd cum e să ai o aventură măcar”

La Purimuntra, Adrian a cerut să meargă la testimonial și a profitat de ocazie pentru a garanta calitatea serviciilor prestate femeilor, prin rata mare de succes pe care o deține în portofoliu.

Alarma de la Purimuntra a însemnat un rezumat al acțiunilor lui Adrian din ultimele zile când el credea că le are la picioare pe cele două ispite, Maria și Dana. Bărbatul a trăit 11 zile cu impresia că nimeni nu îi vede defectele, astfel că a venit noaptea în care chiar faptele lui sunt propria umilință. Nici reacția Mariei nu a întârziat să apară, ispita spunându-i de față cu toți cei de pe insulă ce crede despre el: “Ești un fals și un ipocrit”.

La Minitel, Denisa a profitat de răcirea lucrurilor dintre Andi și Geanina și a început un asalt la adresa ispitei, oferindu-i inclusiv variante de a avea o simplă aventură de câteva zile: “Vreau și eu să văd cum e să ai o aventură măcar”. Seria de declarații la adresa lui Andi a fost întreruptă de o alarmă care o viza direct pe Denisa.

Partenerul alături de care aceasta a venit în Thailanda și-a recunoscut infidelitatea din timpul relației cu ea și nu s-a ferit să o jignească. Dar nici aceste lucruri nu au făcut-o pe Denisa să reacționeze în vreun fel, preferând să nu riposteze la nimic din ceea ce bărbatul face sau zice, și a ales să se concentreze pe cucerirea lui Andi.

Eusebiu a cerut și el să meargă în camera de testimoniale, loc în care a făcut cea mai șocantă mărturisire și anume că a înșelat-o pe Teodora și nu doar o dată. Crezând că Teodora a început să dezvăluie lucruri din relația lor, bărbatul a simțit nevoia de a fi sincer, de teamă că adevărul va ieși la iveală oricum. “Am înșelat-o pentru că am vrut o schimbare, dar nu voiam să rup relația. Cu Teo nu prea puteam să mă exprim cum simțeam eu”, a fost motivul invocat de Eusebiu pentru acțiunile din timpul relației cu femeia de la Minitel.

Cum vor continua lucrurile în cele două resorturi, telespectatorii vor putea urmări lunea viitoare, de la 20:00, la Antena 1, într-un nou episod Insula Iubirii.

×