x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Deșteapta Pământului a ajuns direct în marea finală iUmor: Cosmin Natanticu și-a folosit white card-ul și a ales primul finalist din cel de-al 17-lea sezon

Deșteapta Pământului a ajuns direct în marea finală iUmor: Cosmin Natanticu și-a folosit white card-ul și a ales primul finalist din cel de-al 17-lea sezon

de Redacția Jurnalul    |    09 Sep 2024   •   14:00
Deșteapta Pământului a ajuns direct în marea finală iUmor: Cosmin Natanticu și-a folosit white card-ul și a ales primul finalist din cel de-al 17-lea sezon

Cel de-al 17-lea sezon iUmor – Nu e ce vezi la televizor a avut premiera pe 7 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi debutul a fost unul pe cât de savuros, pe atât de plin de surprize. Astfel, una dintre noutățile noului sezon este că fiecare jurat deține un white card cu ajutorul căruia poate trimite unul dintre concurenți direct în marea finală.

În prima ediție a acestui sezon, Sorana Eșanu, autointitulată Deșteapta Pământului, a venit pe scena iUmor și „a dat de pământ” cu greșelile de exprimare ale oamenilor de pe platformele de social media: ,,Ce fac eu este să le explic oamenilor că greșesc. Toți greșim... mai puțin eu!, așa și-a început tânăra momentul, iar jurații au savurat întregul număr: “Eu o cunosc de pe TikTok și m-am bucurat mult să o văd!”, a declarat Delia.

               “Copila asta este foarte deșteaptă, cu adevărat, și are o dezinvoltură extraordinară. De la glumă la glumă, mă surprindea tot mai plăcut!, a mărturisit Cosmin Natanticu, care, la final, a decis să-i acorde concurentei white card-ul care a trimis-o direct în marea finală iUmor.

Concurenţi din toate colţurile lumii se vor prezenta şi în acest sezon în faţa juraţilor iUmor și a telespectatorilor cu cele mai neaşteptate momente de umor, iar Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×