x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Echipele se separă la Asia Express – Drumul Elefantului: vedetele, nevoite să lupte pe cont propriu

Echipele se separă la Asia Express – Drumul Elefantului: vedetele, nevoite să lupte pe cont propriu

31 Mar 2019   •   09:48
Echipele se separă la Asia Express – Drumul Elefantului:  vedetele, nevoite să lupte pe cont propriu

Diseară, de la 20:00, Antena 1 difuzează cea de-a opta etapă a celui mai dur reality-show, Asia Express – Drumul Elefantului. Până în acest moment, echipele au parcurs mai bine de jumătate din traseu și au reușit să înfrunte, împreună, obstacole fizice și psihice ce le-au testat limitele. Cu toate acestea, în seara aceasta vor fi nevoiți să lupte pe cont propriu, în ”Cursa pe jumătate”: Acest Drum al Elefantului este foarte greu! Iată că acum trebuie să fii singur”, va spune Cocuța.

Astfel, fiecare echipă va fi împărțită: în vreme ce unul dintre ei va rămâne cu Gina Pistol pentru a îndeplini jocuri și provocări, celălalt va pleca în cursă. Cei care vor fi pe traseu sunt chiar concurenții care au întâmpinat cele mai multe probleme la autostop pe parcursul concursului și au beneficiat, de cele mai multe ori, de ajutorul coechipierilor. Acum vor fi nevoiți să demonstreze că pot trece peste această provocare și că dorința lor de a ajunge la destinație poate surclasa problema transportului: „Mă simt puțin pierdut, pentru că m-am obișnuit ca dimineața să plec cu Morodan la autostop, iar acum voi pleca singur”, mărturisește Teleșpan.

De clasamentul obținut de Ana Morodan, Robert, CRBL, Cocuța și Șerban Copoț duminică seară, în urma unor jocuri diferite, va depinde soarta în cursă a colegilor de echipă. Oase, Teleșpan, Ruby, Bogdan Boantă și George Vintilă, vedetele aflate pe traseu, vor fi anuntați în timp real de către Gina Pistol, prin intermediul stației, de avantajele sau dezavantajele pe care le au, în funcție de performanțele obținute de partenerii lor din concurs.

Diseară, cele cinci perechi rămase în competiție vor lupta pentru imunitate, ce va trimite echipa câștigătoare a acestei etape cu un pas mai aproape de Mumbai, punctul final al aventurii. Care sunt coechipierii care se vor descurca cel mai bine pe cont propriu, dar și cât de greu le va fi vedetelor să îndeplinească misiunile fără aliații lor de încredere, telespectatorii Antena 1 pot vedea azi, de la 20:00, într-o nouă ediție a celui mai dur reality-show, Asia Express - Drumul Elefantului.

×