x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Jo şi Liviu Teodorescu, în lacrimi la Te cunosc de undeva! „Am uitat să mai respir”

Jo şi Liviu Teodorescu, în lacrimi la Te cunosc de undeva! „Am uitat să mai respir”

17 Noi 2022   •   12:15
Jo şi Liviu Teodorescu, în lacrimi la Te cunosc de undeva! „Am uitat să mai respir”

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1,  le-a adus lui Jo şi Liviu Teodorescu o provocare de zile mari – o transformare emoţionantă în două mari voci ale muzicii româneşti – Aura Urziceanu şi Aurelian Andreescu. Încă de la repetiţii, cei doi au dezvăluit că pe lângă dificultăţile de la canto, vor avea de luptat şi cu propriile emoţii pe scena transforming show-ului.

„Cred că piesa pe care o avem în această ediţie este cea mai grea piesă pe care am avut-o de cântat aici la Te cunosc de undeva!, cel puţin până acum!”, a dezvăluit Jo, în vreme ce Liviu Teodorescu i-a întărit afirmaţia: “Clar! Trebuie să fim doar un canal prin care să curgă emoţia!”. Tot Liviu a mai spus şi că se teme foarte tare de acest moment: “Eu nu o să pot să cânt, pentru că o să am un nod în gât. Este prea frumoasă această piesă şi acest artist, Aurelian Andreescu. Mi-a plăcut dintotdeauna şi tot timpul am simţit că am o legătură cu el. Este un moment de-a dreptul copleşitor, deşi este momentul pentru care m-am bucurat cel mai mult la ruletă!”.

Momentul lor pe scenă se va dovedi a fi unul cu adevărat copleşitor nu doar pentru cei doi artişti #NăscuţiPentruSpectacol, cât şi pentru juraţi şi prezentatori, care îi vor aplauda cu ochii în lacrimi la finalul prestaţiei lor. “Wow, ce moment!”, va exclama Pepe, în vreme ce Ozana va dezvălui şi ea: “Am uitat să mai respir! Mi-au dat lacrimile!”. Transformarea aceasta, dar şi momentele spectaculoase ale celorlalţi concurenţi ai celui de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Liviu Teodorescu Te cunosc de undeva!