x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminică, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creadă lumea că ne-am vorbit!”

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminică, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creadă lumea că ne-am vorbit!”

de Redacția Jurnalul    |    05 Apr 2024   •   13:00
Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminică, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creadă lumea că ne-am vorbit!”

Cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisă de nimeni altul decât de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Duminica aceasta, cel de-al optulea episod iUmor îl va avea ca invitat special pe Magicianul Robert Tudor, care, în stilul său caracteristic, a combinat magia cu umorul și a urcat pe scenă cu o serie de trucuri uluitoare, care au stârnit uimire atât în jurul publicului, cât și la masa celor patru jurați: „Nu se poate așa ceva, o sa creadă lumea că ne-am vorbit!”, a fost reacția lui Cosmin Natanticu, în vreme ce Cheloo a declarat: „,Mi se pare un adevărat profesionist, a prezentat un număr cu mult peste ce au adus alți magicieni în acest platou și nu doar asta, ci încearcă să creeze și umor, nu doar magie!”.

 Despre ce este vorba și cum a reușit celebrul magician să stârnească un val de reacții din partea juriului și a tuturor celor aflați în sală, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cel de-al 16-lea sezon iUmor continuă în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent.  

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Cosmin Natanticu iUmor Robert Tudor