x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Nicolai Tand și Sorin Brotnei au câștigat imunitatea, la Asia Express. Replici tăioase la careul cursei pentru ultima șansă: ”Dacă-și doreau un dușman, acum și l-au asigurat”

Nicolai Tand și Sorin Brotnei au câștigat imunitatea, la Asia Express. Replici tăioase la careul cursei pentru ultima șansă: ”Dacă-și doreau un dușman, acum și l-au asigurat”

de Redacția Jurnalul    |    11 Sep 2024   •   17:15
Nicolai Tand și Sorin Brotnei au câștigat imunitatea, la Asia Express. Replici tăioase la careul cursei pentru ultima șansă: ”Dacă-și doreau un dușman, acum și l-au asigurat”

Ieri seară, la Asia Express, Nicolai Tand și Sorin Brotnei au câștigat imunitatea mică a etapei a doua, după o cursă epuizantă, reușita lor fiind cu atât mai apreciată cu cât, la plecarea pe traseu, ocupaseră penultima poziție. Pentru restul perechilor, în seara aceasta, de la 20:30, pe Drumul Zeilor urmează tensionatul careu unde se vor da verdicte grele: urmează cursa pentru ultima șansă.

Imunitatea obținută aseară îi propulsează pe Nicolai Tand și Sorin Brotnei în etapa a treia, alături de cealaltă echipă imună – Carmen Negoiță și sora ei, Andreea. ”E o satisfacție extraordinară. Pentru că noi suntem moroșeni. Și moroșenii, oriunde merg, nu se lasă. Noi suntem aprigi”, a declarat Nicolai, după victoria de pe Drumul Zeilor.

          Aventura de la capătul lumii continuă cu o seară care va sta sub semnul Zeului ce va decide destinul celei din urmă echipe ajunse la Irina Fodor în cursa pentru ultima șansă. După ce, la finalul etapei trecute, o pereche a fost salvată, de data aceasta așteptarea va fi extrem de încordată: o echipă va fi eliminată dacă Zeii vor fi nemiloși. Cu atât mai tensionat va fi votul de la careu. Irina Fodor va dezvălui cele două echipe situate pe ultimele locuri în întrecerea de aseară, care vor intra automat în cursa pentru ultima șansă. Iar votul va decide a treia pereche care se va alinia la start diseară. Urmează, așadar, alegeri surprinzătoare și comentarii acide. ”Le întoarcem declarațiile de dragoste cu un vot. Vreau să-i obosesc și să-i trimit acolo tocmai ca să le dau semnalul că nu mi-a convenit ce au făcut și că așa se dă lupta, deschis”, a fost unul dintre comentariile care a agitat atmosfera. ”Dacă-și doreau un dușman, acum și l-au asigurat”, a fost o altă replica, în vreme ce Nicolai Tand a reacționat uluit: ”Asta, la mine, în Maramureș, nu se întâmplă niciodată”. Cum se vor împărți voturile telespectatorii vor descoperi în ediția Asia Express de diseară.

          Urmează o întrecere în care se vor scoate săbiile. La propriu – pentru că unele misiuni vor avea legătură cu arta tradițională thailandeză a luptei cu arme albe. Tot diseară, echipele vor explora gusturile bizare ale bucătăriei thailandeze, confruntându-se cu o probă a delicateselor… deloc atrăgătoare. E nevoie de condiție fizică, dar și de un stomac tare pentru această cursă, la finalul căreia, ultima echipă nu va scăpa de judecata Zeilor. Cum se va desfășura întrecerea și cum va arăta bilanțul etapei a doua telespectatorii vor afla în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Nicolai Tand Asia Express Sorin Brotnei