x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Noul sezon Chefi la cuțite va avea premiera pe 17 noiembrie, de la ora 20:00, la Antena 1

Noul sezon Chefi la cuțite va avea premiera pe 17 noiembrie, de la ora 20:00, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    15 Oct 2024   •   14:45
Noul sezon Chefi la cuțite va avea premiera pe 17 noiembrie, de la ora 20:00, la Antena 1

Sezonul 14 Chefi la cuțite aduce la Antena 1 savoarea intensă a celei mai puternice competiții din ringul culinar: din 17 noiembrie, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Orlando Zaharia și Chef Ștefan Popescu se întorc la masa juraților pentru o nouă rundă de audiții pe nevăzute, dar și în arena aprigelor bătălii pentru amulete, care în acest sezon vin cu o miză neașteptată, ce va da o nouă dinamică întregii competiții.

Farfurii surprinzătoare, pasionați de bucătărie dornici să revoluționeze arta gastronomică, invitați de marcă din aristocrația artei culinare internaționale, demonstrații de forță ale celor patru jurați pentru cele mai râvnite amulete, concurenți cu povești impresionante și multe emoții – toate vor fi dezvăluite în noul sezon al cooking show-ului prezentat de Irina Fodor, care va fi difuzat la Antena 1 în fiecare duminică, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30.

          ”Noul sezon Chefi la cuțite vine cu un vibe nou. Înaltul profesionalism pe care îl aducem în bucătărie, cu un nou mod de a vedea bucătăria contemporană, împreună cu poveștile extraordinar de frumoase ale unor concurenți care vor face istorie în platoul show-ului alcătuiesc o rețetă de neratat. Cu adrenalină, cu entuziasm, dar și cu o poftă nebună de competiție... pentru că între noi, cei patru jurați, cuțitele chiar au fost ascuțite în acest sezon”, a declarat Chef Richard Abou Zaki.

          ”Este un sezon care pentru mine aduce o altfel de încărcătură emoțională, dar și o dorință imensă de a câștiga. Spun asta pentru că, de data asta, am intrat în platoul Chefi la cuțite și mai pregătit pentru confruntările culinare. Va începe un capitol al acestei povești frumoase în care simt că eu și ceilalți trei Chefi putem contura un nou trend în zona gastronomică. Ne-am pus întregul suflet și creativitatea în această poveste. După atâta pasiune și consum emoțional în platoul de la Chefi, abia aștept să înceapă noul sezon!”, a spus Chef Orlando Zaharia.

          ”Urmează un sezon exploziv Chefi la cuțite, plin de surprize, efervescent, cu o luptă crâncenă pentru amulete și concurenți fantastici. Stați aproape și urmăriți-ne, pentru că va fi un sezon de senzație”, a declarat Chef Alexandru Sautner. ”Sezonul acesta este de departe cel mai așteptat pentru mine! Am văzut concurenți care mi-au depășit așteptările și m-au provocat cu idei pe care nu le-am mai întâlnit. Sunt convins că veți fi la fel de captivați ca mine și surprinși de nivelul la care a ajuns competiția”, a declarat Chef Ștefan Popescu.

          Competiția se anunță cu atât mai intensă cu cât, începând din acest sezon, pe lângă premiul în bani, câștigătorul sau câștigătoarea marelui trofeu al cooking show-ului va primi un stagiu de pregătire de o lună la restaurantul Retroscena din Italia, oferit de Chef Richard Abou Zaki. Astfel, celor 30.000 de euro li se adaugă valoroasa recompensă a experienței unice în bucătăria unui restaurant cu o stea Michelin.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×