x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV O concurentă vrea să ”îi dezlege cununiile” lui chef Scărlătescu

O concurentă vrea să ”îi dezlege cununiile” lui chef Scărlătescu

16 Sep 2019   •   11:00
O concurentă vrea să ”îi dezlege cununiile” lui chef Scărlătescu

Jurizările pe nevăzute ale sezonului 7 continuă diseară, de la 20:00, pe Antena 1, într-o nouă ediție savuroasă și pline de surprize. Pe lângă personaje unice și farfurii ce vor crește nivelul competiției în bucătăria Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor avea de-a face și cu o concurentă ce vrea cu tot dinadinsul să îi dezlege cununiile singurului burlac din juriu: ”Poate așa înțelegem și noi ce se întâmplă cu el!”, glumește chef Sorin.

Malvina Ion are doar optsprezece ani, însă nimic nu pare să o oprească, căci vrea cu tot dinadinsul să îi impresioneze pe jurații celui mai iubit culinar: ”La noi femeile se nasc cu un har. Pot spune trecutul, prezentul și viitorul cu ajutorul cărților. Așa se face că tânăra va ajunge în platou cu tot arsenalul său, dornică să îi citească în cărți lui chef Cătălin Scărlătescu și, la insistențele colegilor săi, va încerca să-i prezică viitorul în dragoste. Dar momentul său nu se oprește aici, căci, ca printr-o ”magie”, Malvina reușește să pună pe masa jurizării și unul dintre deserturile preferate ale lui chef Sorin Bontea- negresă cu frișcă: ”Spun de foarte mult timp, îmi place amandina, savarina și negresa cu frișcă. Cineva a spus că vrea să îmi facă pe plac!”, va spune acesta încântat.

Care va fi deznodământul jurizării și, mai ales, ce părere va avea chef Scărlătescu despre ”secretele” aflate din cărți, telespectatorii Antena 1 pot urmări în cea mai nouă ediție a sezonului 7 Chefi la cuțite, din această seară, de la 20:00.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite