x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV O femeie din Cartea Recordurilor îl lasã pe Cheloo fără cuvinte la iUmor: “Am devenit, la nivel mondial, cel mai slab de înger bărbat”

O femeie din Cartea Recordurilor îl lasã pe Cheloo fără cuvinte la iUmor: “Am devenit, la nivel mondial, cel mai slab de înger bărbat”

13 Sep 2019   •   17:28
O femeie din Cartea Recordurilor îl lasã pe Cheloo fără cuvinte la iUmor:  “Am devenit, la nivel mondial, cel mai slab de înger bărbat”
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Momente incendiare în cel mai aşteptat show de umor, iUmor, ce revine în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, cu premiera celui de-al şaptelea sezon. Olga Lyashuk, ucraineanca declaratã anul acesta cea mai puternicã femeie din lume, cunoscutã la nivel internaţional pentru concursurile de împins maşini, l-a lãsat fãrã cuvinte chiar şi pe cel mai dur jurat, Cheloo.

Ucraineanca ce a intrat în Cartea Recordurilor cu un moment de spart pepeni cu pulpele i-a provocat lui Cheloo o reacție cum rar a fost văzutã la iUmor: “Cu spaimă în glas vă transmitem că ne bucurăm să vă avem la această emisiune. Am devenit, la nivel mondial, cel mai slab de înger bărbat”. În momentul în care Olga s-a îndreptat cãtãtre el, Cheloo a folosit-o pe Delia drept scut uman: “Am luat pentru prima oară în viața mea un ostatic!”, a glumit juratul iUmor.

Nici Mihai Bendeac nu a scăpat de “furia” concurentei și a ajuns pe scenă alături de ea. Juratul iUmor i-a mărturist acesteia:  “Nu am găsit până acum o femeie puternică. Mi-ar plăcea să testez ce înseamnă o femeie puternică!”. Chiar în timpul demonstrației de forță, Bendeac a fost luat prin surprindere și a primit cea mai inedită cerere în căsătorie, dintr-o poziţie cel puţin neaşteptatã. Cum s-a desfãşurat întregul moment, telespectatorii vor putea urmãri în aceastã searã, la iUmor, de la 20:00, la Antena 1.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul şapte, în fiecare vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei şase câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea), Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea) şi Irena Boclincã (sezonul al VI-lea).

×