x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV O nouă limită depăşită răstoarnă totul pe Insula Iubirii, diseară, la Antena 1. Cel de-al 11-lea episod, lider de audienţă

O nouă limită depăşită răstoarnă totul pe Insula Iubirii, diseară, la Antena 1. Cel de-al 11-lea episod, lider de audienţă

de Redacția Jurnalul    |    07 Aug 2024   •   17:45
O nouă limită depăşită răstoarnă totul pe Insula Iubirii, diseară, la Antena 1. Cel de-al 11-lea episod, lider de audienţă
Sursa foto: Antena 1

La jumătatea experienţei trăită pe Insula Iubirii, testul a ajuns în punctul culminant, aseară, la Antena 1, într-o ediţie lider de audienţă. Emoţiile au devenit din ce în ce mai greu pe suportat, iar pe unii dintre participanţi i-au purtat în situaţii imposibil de controlat. În seara asta, distracţia şi tentaţia vor prelua controlul absolut pe Insula băieţilor, o nouă limită de neiertat fiind depăşită într-un cuplu. “Am vrut să trăiesc la maximum testul!”, va dezvălui concurentul în cauză. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou episod Insula iubirii, în această seară, de la 20.30, la Antena 1.

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea de-a unsprezecea ediţie a celui mai dur test de fidelitate, aceasta impunându-se ca lider de audienţă atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, cât şi la nivel urban. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:30 – 24:16, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a înregistrat cu difuzarea celui de-al unsprezecelea episod Insula Iubirii 6.5 puncte de rating şi 26% cotă de piaţă, urmată de Pro Tv cu 5 puncte de rating şi 19.9% cota de piaţă. Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului urban, unde Antena 1 a condus cu Insula iubirii clasamentul cu 5 puncte de rating şi 16.6% cota de piaţă, urmată de Pro TV cu 4.9 puncte de rating şi 16.1% cota de piață.

După ce ieri, Iustina a luat o decizie radicală, trimiţându-i inelul de logodnă lui Cornel, prin intermediul unui mesager inedit, mai exact o dronă, Cornel nu a rămas fără replică, la bonfire-ul care a urmat şi unde a auzit cuvinte grele de la partenera sa. „În seara asta a şters şi ultimele sentimente pe care le mai aveam. Să se gândească bine la ce a făcut până acum, că a făcut un dezastru de care nu e conştientă. Îmi doresc doar atât: ca ea să se trezească din ceea ce face şi ştiu un singur lucru: voi pleca singur de aici, indiferent de situaţie!”, au fost declaraţiile lui Cornel la testimonial.

Conflicte, crize de plâns sau dor arzător şi nostalgie, niciun cuplu nu a fost scutit de provocări şi de trăiri intense, încă din primele clipe ale celui mai dur test de fidelitate. Şi cum s-a dovedit până acum de-a lungul celor opt sezoane, suma problemelor tinde să rămână constantă la Insula Iubirii, şi doar îşi schimbă centrul de greutate dintr-o vilă în alta. Împărtăşirea nemulţumirilor din cuplu atrage după sine apropieri periculoase cu ispita, pentru că ce poate fi mai ispititor decât un confident atent şi empatic, care ştie să asculte, să dea dreptate şi este mereu acolo unde este nevoie de el.

A simţit-o pe pielea lui şi unul dintre partenerii din cuplu care, în cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, de la 20.30, la Antena 1, va întrece limită agreată chiar împreună cu partenera sa, la venirea pe Insulă. „Am vrut să trăiesc la maximum testul, încât să îmi dau seama de sentimentele pe care le dezvolt aici, dacă sunt suficient de puternice încât să mă facă să uit de sentimentele pe care le aveam acasă!”, va mărturisi el. Despre cine este vorba, ce limită a fost încălcată şi ce ecou va avea asta în vila partenerei lui, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, în această seară, la Antena 1.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-ul 21-54 Urban și Urban All

Perioada 6 august 2024

 

 

×
Subiecte în articol: Antena 1 Insula Iubirii