x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Premierele emisiunilor Antenei 1 se vãd gratuit pe AntenaPlay

Premierele emisiunilor Antenei 1 se vãd gratuit pe AntenaPlay

16 Sep 2019   •   14:18
Premierele emisiunilor Antenei 1 se vãd gratuit pe AntenaPlay

În luna septembrie, AntenaPlay le aduce o ofertã de nerefuzat utilizatorilor sãi: aceştia pot viziona gratuit premierele emisiunilor Antenei 1 pe platforma online. Astfel, primele ediţii din Chefi la Cuţite, iUmor şi Te cunosc de undeva!, cât şi primele episoade ale celor mai aşteptate seriale ale toamnei, Sacrificiul şi Mangaliţa, ce va avea premiera în curând la Antena 1, pot fi urmãrite gratuit toatã luna septembrie, dupã difuzarea lor pe tv.

Totodatã, abonaţii AntenaPlay pot urmãri în aceastã toamnã şi imagini exclusive din culise, care nu sunt difuzate la tv. De la reţete integrale şi glume de culise de la Chefi la cuţite, la momente amuzante de la machiaj, de la canto sau de la coregrafie la Te cunosc de undeva!, dar şi porţie dublã de iUmor, un show exclusiv pentru AntenaPlay.ro, toate vor putea fi vizionate pe platformã.

Tot din aceastã toamnă, platforma AntenaPlay este disponibilă și pe dispozitivele Apple TV, putând fi descărcată și utilizată din orice colț al lumii. Platforma AntenaPlay oferă 9 canale LIVE, extra conținut nedifuzat la TV, fiind singurul loc în care se pot urmãri emisiunile integrale produse de Antena TV Group de pe orice device.  

  

 

 

 

×