x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Priscilla din Mykonos, apariție spectaculoasă în fața juraților Chefi la cuțite

Priscilla din Mykonos, apariție spectaculoasă în fața juraților Chefi la cuțite

17 Sep 2019   •   14:55
Priscilla din Mykonos,  apariție spectaculoasă în fața juraților Chefi la cuțite

În seara aceasta, de la 20:00, cea mai iubită emisiune culinară dă startul unei noi runde de jurizări din sezonul 7, un sezon electrizant ce continuă să îi ia prin surpridere atât pe chefi, cât și pe telespectatori. Cea mai savuroasă etapă a show-ului, audițiile pe nevăzute, aduce în arena Chefi la cuțite cei mai talentați bucătari, dar și personaje interesante, care îi lăsa fără cuvinte pe cei trei chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Un astfel de exemplu ce își va face apariția diseară în fața chefilor este Gallo Mariano- un tânăr actor italian, pe care lumea îl cunoaște sub numele său de scenă: Priscilla din Mykonos. Personajul său s-a născut în urma unei propuneri din partea unui show tv din țara sa de a interpreta un rol de drag queen:  ”Pentru mine înseamnă să fiu actor! Dacă cineva mă întreabă cu ce mă ocup, eu spun că sunt actor și că performez și ca drag queen! Drag queen pentru mine este doar un rol pe care îl interpretez! Priscilla și Mariano sunt doar două fețe ale aceleiași monezi. În viața privată Mariano este calm și liniștit, iar Priscilla este partea mai explozivă”, declară acesta.

Priscilla va vorbi juraților despre aparițiile sale pe scenă, dar și despre motivația de a alege o carieră considerată de mulți ca fiind controversată. Motivația venirii sale la Chefi la cuțite este de a arăta lumii ce se află în spatele cortinelor unui astfel de show, dar și de a-l surprinde pe unul dintre jurații Chefi la cuțite, pe care l-a cunoscut anul trecut, chiar în Mykonos. Despre care dintre cei trei este vorba vom afla curând.

La Chefi la cuțite, Priscilla își va face apariția în fața chefilor cu aceeași strălucire ca pe scenă, încercând să îi cucerească pe chefi cu un preparat tradițional napoletan, învățat de la bunica sa în duminicile petrecute în familie. Dacă dish-ul va fi la fel de spectaculos ca apariția sa, rămâne de văzut diseară, de la 20:00, pe Antena 1- în cea mai nouă ediție de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 Chefi la cuțite.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite