x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Roxana Blenche și Cătălin Bucur au ieșit din competiția Power Couple România: ”Noi trebuia să fim puternici, ca să nu decidă votul parcursul nostru”

Roxana Blenche și Cătălin Bucur au ieșit din competiția Power Couple România: ”Noi trebuia să fim puternici, ca să nu decidă votul parcursul nostru”

de Redacția Jurnalul    |    22 Feb 2024   •   16:45
Roxana Blenche și Cătălin Bucur au ieșit din competiția Power Couple România:  ”Noi trebuia să fim puternici, ca să nu decidă votul parcursul nostru”

Seara eliminatorie a etapei a treia Power Couple România – La bine și la greu a adus și o probă a cuplurilor memorabilă la Antena 1. Concurenții au încercat din răsputeri să-și depășească limitele, puși față-n față cu ingenioasa provocare numită ”Te iubesc așa cum ești”, care a stârnit o avalanșă de reacții sub imperiul stresului: teamă copleșitoare de înălțime, panică și lacrimi. La finalul serii, perechea care a părăsit vila cuplurilor, în urma voturilor, a fost cea alcătuită din Roxana Blenche și Cătălin Bucur. ”Noi trebuia să fim puternici, ca să nu decidă votul parcursul nostru”, a declarat Cătălin.

De la înălțimea derutantă a unor stâlpi flexibili, concurenții au fost nevoiți, la proba de ieri seară, să se concentreze pentru a identifica defectele celuilalt, așa cum sunt acestea cunoscute de către ei din istoricul discuțiilor de cuplu în contradictoriu. Mai mult decât atât, pentru a muta dintr-o parte în alta un suport pe care se afla defectul ales, aceștia au avut de executat în aer un balans înfricoșător pentru mulți dintre ei. Dacă pentru Emi Popescu, Radu Siffredi sau Daiana Anghel proba acrobatică a părut imposibilă la început, dar au reușit, în cele din urmă, să depășească momentele de panică, pentru Eliza Natanticu stresul înălțimii și lipsa unui punct de sprijin pe stâlpul flexibil și-au spus cuvântul: concurenta a cerut oprirea probei. ”Știu că aș fi putut face proba, dar așa am simțit în acel moment și așa a fost să fie. Din momentul în care m-am urcat pe acel stâlp, n-am mai înțeles nimic. M-am blocat total, nu mai făceau sens cuvintele pentru mine”, a declarat Eliza. ”Ar fi fost culmea să-i reproșez ceva. Fiecare are propriile limite, dar noi doi suntem un cuplu sudat și despre asta este vorba. Lizzie este jumătatea mea și o voi susține mereu”, a spus Cosmin Natanticu.

          Pe primul loc, cu 10 puncte și cel mai bun timp la proba cuplurilor, s-au situat Lino Golden și logodnica lui, Delia, care astfel, și-au adăugat în cont bonusul de 2.000 de euro. Decizia Elizei Natanticu de a abandona proba a făcut ca perechea pe care o alcătuiește cu Cosmin să fie a doua propusă spre eliminare la finalul etapei a treia. În aceeași situație s-au aflat, după probele individuale, Roxana Blenche și Cătălin Bucur, cuplul cu cei mai puțini bani rămași în cont. Ei au fost cei care, în urma tensionatului vot din casă, au părăsit competiția. ”Am fost foarte supărată că am dat voie să fim puși în situația asta”, a comentat Roxana. Șase perechi au mai rămas, așadar, în reality show-ul care redefinește relația de cuplu. Power Couple România – La bine și la greu trece la etapa a patra săptămâna următoare: presiunea crește luni, marți și miercuri, de la 20:30, când alte trei probe surprinzătoare vor provoca perechile la o luptă încinsă pentru primul titlu de Power Couple din România.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×