x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV S-a dat startul filmãrilor pentru Asia Express – Drumul Comorilor

S-a dat startul filmãrilor pentru Asia Express – Drumul Comorilor

28 Oct 2019   •   16:34
S-a dat startul filmãrilor pentru Asia Express – Drumul Comorilor
Sursa foto: DIANA OROS

Vedetele din Asia Express au pornit pe Drumul Comorilor. Cursa a început în Filipine şi se va termina în Taiwan. Cele 9 perechi de vedete trebuie sã se descurce şi sã îşi gãseascã singure mâncare, cazare şi transport, având la dispoziţie un singur Euro pe zi. 

Primul lucru de care concurenţii s-au lovit a fost temperatura extrem de ridicatã şi umiditatea de peste 90%. Autostopul, alergatul şi orice alt minut petrecut în soare sunt o grea încercare pentru fiecare dintre ei. Chiar dacã au plecat de acasã cu planul fãcut, cu o idee clarã despre ce îi aşteaptã, realitatea din Asia Express i-a luat pe toţi prin surprindere, iar reacţiile au fost dintre cele mai diverse. “Simt cã m-a lovit trenul!”, “Am impresia cã încã visez” sau “Dupã ce am vãzut cum e aici, aş fi dat bani ca sã particip” sunt câteva dintre declaraţiile concurenţilor.

             O ţarã cu peisaje uimitoare, dar cu condiţii de trai foarte grele, Filipine le oferã concurenţilor un mix perfect pentru o aventurã pe care nu o vor uita niciodatã.

×