x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Sasha Ciobanu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

Sasha Ciobanu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

de Redacția Jurnalul    |    11 Mar 2024   •   17:39
Sasha Ciobanu s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

Cel de-al patrulea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat aseară la Antena 1 şi care a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului urban a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii. Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Daniel Oldaker, Sasha Ciobanu, Tudor Om, Teddy Hall, Claudia Amuzică și Mistah White. Sasha Ciobanu a obţinut cele mai multe voturi şi s-a calificat direct în finala sezonului 16 iUmor.

Sasha Ciobanu s-a prezentat pe scena iUmor dornic să câștige această competiție, cu un număr de stand-up care l-a trimis direct în finala iUmor: „Bravo. Bravo. Bravo. Un număr foarte vizual, lunguț, dar simpăticuț”, a declarat Delia și, în urma voturilor din cadrul aplicaţiei Antena 1, telespectatorii au decis că Sasha merită un loc în marea finală a sezonului 16 iUmor.

 „Eu te apreciez, știu ce poți să faci”, i-a transmis Cosmin Natanticu concurentului, în vreme ce Bordea l-a sfătuit: „Fă textele mai scurte și mai concentrate!”.

Cea mai nouă ediţie iUmor a condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului urban, înregistrând un rating mediu de 4.9 puncte de rating şi 12.7% cota de piaţă.

În sezonul 16 iUmor - Alege comedia se va vota Președintele comediei, astfel că, în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, fiecare vot contează!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile Urban all si National

Perioada 10 martie 2024

 

 

×
Subiecte în articol: Sasha Ciobanu iUmor