x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Semifinala sezonului 19 Te cunosc de undeva!, lider de audienţă. 4 echipe s-au calificat în finala transforming show-ului

Semifinala sezonului 19 Te cunosc de undeva!, lider de audienţă. 4 echipe s-au calificat în finala transforming show-ului

de Redacția Jurnalul    |    18 Iun 2023   •   12:40
Semifinala sezonului 19 Te cunosc de undeva!, lider de audienţă. 4 echipe s-au calificat în finala transforming show-ului

Cea de-a 12-a ediție Te cunosc de undeva! din acest sezon a fost una în care lacrimile și emoțiile au depășit cu mult limitele normale, pentru că interpretările și transformările echipelor au fost cu totul și cu totul speciale. După ce WRS și Emilian au câștigat duelul mult așteptat și, totodată, primul loc din finala emisiunii, Nicole Cherry, Juno, CRBL, Radu Țibulcă, ADDA și Radu Bucălae s-au calificat și ei în ultima „bătălie“ pentru trofeu și premiul de 15.000 de Euro. Transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare a telespectatorilor, emisiunea impunându-se ca lider de audienţă, pe toate categoriile de public.

Astfel, potrivit datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii Te cunosc de undeva!, lider de audienţă, cu 5.5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 23.1%, urmată de Pro TV, cu 5 puncte de rating și 21.1% cota de piață. Şi la nivel urban, transforming show-ul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare, cu 7.1 puncte de rating şi 22.6% cota de piaţă, urmat de Pro TV cu 4.1 puncte de rating şi 12.9% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.2 puncte de rating și 19.1% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 4.9 puncte de rating şi 15.2% cota de piaţă. Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență și pe intervalul orar prime time (19:00 – 23:00), înregistrând pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 5 puncte de rating și 21.7% cotă de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivel urban şi naţional.

Semifinala sezonului 19 Te cunosc de undeva a început în forță cu performance-urile impresionante create de cele trei echipe care au intrat la duel. În timp ce WRS și Emilian s-au transformat în Liza Minneli și Frank Sinatra ca să interpreteze remarcabila piesă „New York, New York“, Cristina Stroe, Damian Drăghici, CRBL și Radu Țibulcă au ales să fie celebrul cântăreț american. La finalul dezbaterilor dintre jurații emisiunii, câștigătorii sezonului 18 Te cunosc de undeva au fost desemnați învingători, acest lucru ducându-i direct în finala acestui sezon al transforming show-ului.

Ulterior, cei șase concurenți au trecut din nou pe la machiaj și costume ca să se schimbe și să intre în rolurile artiștilor pe care ruleta i-a ales pentru ei în seara semifinalei emisiunii. În această etapă au oferit puncte și spectatorii din platou, nu doar Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob, Mihai Petre și Aurelian Temișan. Imediat ce s-a încheiat ultima transformare din semifinala Te cunosc de undeva! au început să se facă toate calculele, iar pe primul loc în clasament, cu 1.139 de puncte, s-au aflat Nicole Cherry și Juno, care au interpretat piesa „Niciodată să nu spui niciodată“, cântată de Andra și Cabron.

CRBL și Radu Țibulcă s-au calificat în finala Te cunosc de undeva! cu 988 de puncte, iar seara trecută au interpretat „Minnie the Moocher“, lansată de Cad Calloway și His Orchestra. ADDA și Radu Bucălae au prins și ei un loc în ultima cursă pentru mult râvnitul trofeu al transforming show-ului și, totodată, pentru premiul de 15.000 de Euro. Ei au cântat hitul emoționant „Papaoutai“ al lui Stromae și au acumulat 981 puncte.

Cristina Stroe și Damian Drăghici au strâns 934 de puncte în cadrul competiției de la Antena 1, în timp ce Anca Țurcașiu și Jean Gavril – 877 de puncte. Penultimul loc al clasamentului din semifinala Te cunosc de undeva! a fost ocupat de Codruța Filip și Valentin Sanfira, cu 803 puncte, iar Amna și Misha au obținut 757. Deși nu s-au calificat în finala show-ului, cele patru echipe vor participa în marea gală care va avea loc sâmbătă, 24 iunie. Cei opt concurenți vor crea momente speciale și, totodată, vor acorda puncte finaliștilor.

Cum se vor descurca finaliștii Te cunosc de undeva! cu noile roluri primite de la năstrușnica ruletă a personajelor și cum vor fi punctați de jurați, dar și de foștii lor colegi, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în ultima gală a sezonului 19, când se vor afla și câștigătorii trofeului și al premiului de 15.000 de Euro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Sursa: Kantar Media

 
 

Copyright: ARMADATA S.R.L.

 
 

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

 

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, All urban și National

 

Perioada 17 iunie 2023

 

 

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva! Nicole Cherry