x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Vedetele cedează fizic și psihic în Asia Express: „Eu mă gândeam că te transformă emisiunea asta, dar nu atât de repede!”

Vedetele cedează fizic și psihic în Asia Express: „Eu mă gândeam că te transformă emisiunea asta, dar nu atât de repede!”

11 Feb 2019   •   18:15
Vedetele cedează fizic și psihic în Asia Express: „Eu mă gândeam că te transformă emisiunea asta, dar nu atât de repede!”

O nouă ediție Asia Express, ce va începe diseară, de la 20:00, pe Antena 1 vine cu o altă provocare pentru echipele din cursa sezonului 2. Nervi întinși la maximum, tensiuni între coechipieri, stresul unei competiții contracronometru și căldura insuportabilă din Sri Lanka, toate își vor pune amprenta asupra vedetelor: ”Disperarea ei a ajuns la cote maxime! Este foarte riscant ce face.”, va spune Paul Ipate despre Jojo.

Bianca Drăgușanu va trece și ea prin momente foarte grele. Deshidratarea, lipsa mâncării și adrenalina constantă din cel mai dur reality show o vor face să clacheze chiar în mijlocul unei misiuni și să ceară ajutorul medicilor: ”Eu am cedat nervos. Și fizic și psihic. Căldura m-a epuizat. Am multe momente pe zi în care clachez, pentru că sunt un om al extremelor. Rucsacul devenea din ce în ce mai greu cu fiecare pas pe care îl făceam.. Având în vedere că Biancăi i se va monta o branulă, sora sa, Oana, se va lupta cu ultimele resurse de energie și va fi nevoită să care ambele bagaje pentru restul zilei: ”Ea este mult mai puternică decât mine din toate punctele de vedere și cred că s-a văzut asta., va mărturisi Bianca Drăgușanu la finalul unei zile critice. Și Cocuța va trece prin momente grele din cauza unei mici accidentări, în vreme ce Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu vor avea și ele o seară ieșită din comun. Cele două vedete vor ajunge, în miezul nopții, la secția de Poliție din Sri Lanka, acolo unde vor fi întâmpinate cu un pistol. Cum vor reacționa acestea și care este deznodământul, telespectatorii Antena 1 pot urmări luni seară, de la 20:00.

Căldura extremă aproape că îi va pune la pământ pe concurenți, iar autostopul va ridica mari probleme, căci distanțele dintre punctele de control sunt foarte lungi. Tocmai din acest motiv, vedetele vor schimba nenumărate mijloace de transport, de-a lungul unui traseu de 146 de kilometri: ”Este incredibil de greu. Eu mă gândeam că te transformă emisiunea asta, dar nu mă gândeam că te poate transforma atât de repede.”, este de părere Teleșpan, coechipierul Anei Morodan.

Diseară, de la ora 20:00, opt echipe se luptă pentru o șansă la imunitate, în speranța de a se alătura echipei formate din Cosmin Seleși și Șerban Copoț, pentru o șansă de a vedea Sri Lanka întocmai ca turiştii.  Având în vedere că cei doi s-au clasat pe primul loc în prima ediție, vor beneficia de cazare la hotel, transport și certitudinea de a rămâne în joc. Cursa va fi foarte strânsă, căci cei 16 concurenți vor căuta să își depășească limitele pentru a obține imunitatea, dar și pentru a se salva de la proba Ultimei Șanse, în urma căreia telespectatorii vor afla cine părăsește competiția.

Cum se vor descurca vedetele într-o zi în care pare că ”ghinioanele se țin lanț, cine va câștiga imunitatea și care vor fi echipele clasate pe ultimele locuri, cei din fața micilor ecrane pot afla luni seară, de la 20:00, pe Antena 1, într-o nouă ediție Asia Express – Drumul Elefantului.

×
Subiecte în articol: Asia Express