x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Lidia Buble urcă pentru prima oară pe un hoverboard, la “Next Star”: “Mi-e foarte frică”

Lidia Buble urcă pentru prima oară pe un hoverboard, la “Next Star”: “Mi-e foarte frică”

28 Iun 2018   •   15:03
Lidia Buble urcă pentru prima oară pe un hoverboard, la “Next Star”:  “Mi-e foarte frică”

Sâmbătă, 30 iunie, de la ora 20.00, la Antena 1, Ana Beregoi (11 ani) din Orhei, Republica Moldova, vine la “Next Star” cu un interesant număr de dans pe… hoverboard. Ana este sora mai mică a Iulianei Beregoi, o cântăreață foarte populară printre adolescenți, foarte cunoscută în lumea virtuală și fostă concurentă la “Next Star”. Iuliana revine sâmbătă la “Next Star”, în postura de susținătoare a surorii sale mai mici.

Eu sunt un mare pasionat de hoverboard-uri, m-am jucat cu ele o grămadă de timp. Este foarte greu ce vrea să facă ea acolo”, spune juratul Dorian Popa. “M-am plimbat și eu pe hoverboard și era să cad de câteva ori. Ana va face un spectacol foarte dificil”, spune și Pepe. “Eu nici măcar nu am avut curajul să încerc vreodată să mă urc pe această minunăție, darămite să mai dansez pe ea”, adaugă Lidia Buble.

Îndemnată de colegii Pepe și Dorian Popa să urce pe hoverboard, Lidia se lasă greu înduplecată. “Mi-e foarte frică!”, “Voi vreți să nu mai aveți colegă?”, le spune ea.”Te ținem noi!”, insistă Dorian. “Pepe, colega noastră, Lidia, vrea să se joace cu hoverboardul!”, mai spune el.

Dacă Lidia va reuși să urce pe hoverboard, dar și cum vor aprecia jurații Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa prestația Anei Beregoi, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 30 iunie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Next Star