x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Margareta Pâslaru: „Perfecționismul este o sursă continuă de nefericire”

Margareta Pâslaru: „Perfecționismul este o sursă continuă de nefericire”

11 Iul 2015   •   09:01
Margareta Pâslaru: „Perfecționismul este o sursă continuă de nefericire”

Sâmbătă, 11 iuliea, de la 13:00, Florentina Fântânaru are o invitată care, la doar 25 de ani, sărbătorea deja 10 ani de carieră: Margareta Pâslaru.

Nu mai puțin de 65 de compozitori au compus de-a lungul timpului melodii pentru ea, rolurile pe care le-a interpretat i-au asigurat pentru totdeauna un loc în sufletele românilor, iar sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”, Margareta Pâslaru își amintește pietrele de temelie ale parcursului său artistic și vorbește despre proiectele în care se implică acum.

De altfel, invitata Florentinei Fântânaru și-a creat propriul crez, după care își ghidează fiecare faptă: „În tinerețe ne străduim să ne facem un nume, la maturitate trebuie să folosim numele spre binele altora”, iar el este susținut în permanență prin implicarea artistei în numeroase proiecte umanitare.

Preocupată în permanență de felul în care își desfășoară activitatea, Margareta Pâslaru recunoaște că are unele seri, după spectacole, când nu poate dormi pentru că se întreabă ce ar fi putut face mai bine.

„Meseria cere veșnic o anume îmbunătățire. Perfecționismul e o sursă continuă de nefericire, pentru că știu întotdeauna că se poate mai bine”, declară Margareta Pâslaru. O viață demnă de un film, o artistă desăvârșită, sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.

×