x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Campionatul European Individual de tenis de masă cu 11 români la start se vede exclusiv în AntenaPLAY

Campionatul European Individual de tenis de masă cu 11 români la start se vede exclusiv în AntenaPLAY

de Redacția Jurnalul    |    15 Oct 2024   •   18:15
Campionatul European Individual de tenis de masă cu 11 români la start se vede exclusiv în AntenaPLAY

Campionatul European Individual de tenis de masă 2024 este exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 15 – 20 octombrie. Întrecerea de la Linz aduce la start 11 români, care vor participa la cinci probe: simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt.

Bernadette Szocs e favorita turneului din Austria, fiind cea mai bună jucătoare a Europei, în clasamentul mondial. Eliza Samara e cea mai titrată sportivă care participă la această ediţie a Campionatului European Individual, cu 5 medalii de aur, 3 de argint și 6 de bronz.

Cu doi ani în urmă, Bernadette Szocs a câştigat medalia de aur la dublu, alături de Sofia Polcanova. Cele două le-au învins în finală pe Andreea Dragoman şi Eliza Samara. Bronzul a fost adjudecat de Adina Diaconu. De asemenea, la dublu mixt, Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu şi-au adjudecat medalia de argint.

La această ediţie, următorii concurenţi ai ţării noastre sunt calificaţi deja pe tabloul principal: Ovidiu Ionescu şi Eduard Ionescu (simplu), Bernadette Szocs, Eliza Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Ioana Sîngeorzan (simplu), Ionescu / Szocs şi Ionescu / Samara (dublu mixt), Eduard Ionescu / Darius Movileanu (dublu), Ovidiu Ionescu (dublu), Adina Diaconu, Bernadette Szocs, Eliza Samara / Andreea Dragoman (dublu). Andrei Istrate, Iulian Chiriţă, Darius Movilean şi Elena Zaharia sunt în calificări.

Lotul României pentru Campionatul European Individual de tenis de masă 2024

Simplu feminin: Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elizabeta Samara, Ioana Sîngeorzan, Bernadette Szocs, Elena Zaharia

Simplu masculin: Iulian Chirița, Eduard Ionescu, Ovidiu Ionescu, Andrei Istrate, Darius Movileanu

Dublu feminin: Adina Diaconu/Maria Xiao (Spania), Bernadette Szocs/Sofia Polcanova (Austria), Elizabeta Samara/Andreea Dragoman

Dublu masculin: Darius Movileanu/Eduard Ionescu, Ovidiu Ionescu/Alvaro Robles (Spania)

Dublu mixt: Eduard Ionescu/Elizabeta Samara, Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs

Meciurile pot fi urmărite exclusiv în AntenaPLAY pe canalele live dedicate.

 

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro. Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

 

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™Fomula 2™Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 AcademyPorsche Supercuptenis de masă, înot, Liga Campionilor AsieiLiga PortugalCampionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Hai în AntenaPLAY!

Intră în cont (antenaplay.ro)

Fă-ți cont în AntenaPLAY

 

×