x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni se văd în AntenaPLAY. David Popovici a confirmat prezența

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni se văd în AntenaPLAY. David Popovici a confirmat prezența

de Redacția Jurnalul    |    24 Noi 2023   •   12:00
Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 de la Otopeni se văd în AntenaPLAY. David Popovici a confirmat prezența

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, care se desfășoară la Otopeni în perioada 5 - 10 decembrie, se văd în AntenaPLAY.

România este gazda ediţiei cu numărul 22 a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt. Organizată de European Aquatics, competiția constă în 42 de probe la care vor participa starurile natației europene.

"Mai mulţi înotători importanţi din Europa şi-au trecut numele pe lista participanţilor la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Aceştia vor lupta pentru supremaţie timp de şase zile", se arată pe site-ul oficial al European Aquatics.

David Popovici luptă pentru medalii alături de Maxime Grousset, Florent Manaudou, Yahann Ndoye Brouard, Analia Pigree, Tom Dean, Duncan Scott, Matt Richard, Lauren Cox sau Leah Scholsshan, care se vor afla la Otopeni în perioada 5-10 decembrie. Pentru David Popovici, acesta este un test important înainte de Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.

„Îmi doresc să fie cât mai mulți spectatori de-ai noștri, să fie mulți spectatori în tribune, dar dacă sunt români mai mulți, atunci atmosfera o să fie mai frumoasă și le putem arăta celor mai buni înotători din Europa ce tribună frumoasă putem să avem și ce spectacol putem să facem”, a spus campionul român.

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 vor putea fi urmărite în perioada 5 - 10 decembrie în AntenaPLAY.

 

Totul despre AntenaPLAY

 

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

×