x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Caz impresionant la Gazda perfecta: a slãbit 60 de kilograme

Caz impresionant la Gazda perfecta: a slãbit 60 de kilograme

30 Sep 2019   •   14:33
Caz impresionant la Gazda perfecta: a slãbit 60 de kilograme

Cea mai nouã ediţie a emisiunii Gazda Perfectã, difuzatã de luni pânã vineri, de la 14:00, la Antena 1 aduce în faţa telespectatorilor cinci concurenţi cu personalitãţi şi domenii de activitate total diferite, dar uniţi de un ţel comun – acela de a demonstra că ospitalitatea şi abilităţile culinare îi recomandă pentru a fi o gazdă desăvârşită.

            Printre aceştia se numãrã şi actriţa şi jurnalista Anca Bejan, care a lansat în urmã cu câteva luni cartea „Dieta – Minune”. De mai bine de trei ani, povestea ei de viaţã a devenit cunoscutã în mediul online, Anca fiind cea care a ajutat sute de oameni în lupta cu kilogramele în plus. Ba mai mult, aceasta le va dezvãlui colegilor sãi secretele stilului de viaţã care a ajutat-o sã slãbeascã nu mai puţin de 60 de kilograme. Cum a reuşit sã facã acest lucru, telespectatorii vor putea afla urmãrind emisiunea Gazda Perfectã, de luni pânã vineri, de la ora 14:00, la Antena 1. Tot atunci, aceştia vor putea urmãri imagini în exclusivitate dinainte ca aceasta sã înceapã procesul de slãbire.

            „Am ales sã particip la emisiunea Gazda Perfectã tocmai pentru a le putea arãta oamenilor cã acest stil pe viaţã, pe care eu îl numesc Dieta – Minune, m-a ajutat sã ies învingãtoare în lupta cu kilogramele în plus. Îmi doresc ca oamenii sã ajungã sã îl cunoascã şi astfel sã se poatã bucura de viaţã mult mai frumos şi mai echilibrat!” a declarat Anca, iar lista destãinuirilor nu se opreşte aici.  „Eu, în perioada 2008-2011 m-am îngrãşat 60 de kilograme din cauza unui stil de viaţã foarte dezordonat şi a faptului cã nu am ştiut sã fac faţã echilibrat unor provocãri ale vieţii. Ajunsesem în ianuarie 2012 la 120 de kilograme. Cu toţii avem scuza asta, cã ne este greu dintr-un motiv sau altul, şi ne refugiem în mâncare. De când am îmbrãţişat acest stil de viaţã, nu doar cã am revenit la greutatea idealã şi mã menţin, dar îmi este mult mai uşor sã rezist pe linia de plutire!”.

 

 

×
Subiecte în articol: Gazda Perfectã