x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Chefi la cuțite a fost lider de audiență pe toate segmentele de public

Chefi la cuțite a fost lider de audiență pe toate segmentele de public

27 Oct 2020   •   15:24
Chefi la cuțite a fost lider de audiență pe toate segmentele de public

Luni seara a fost incontestabil seara Chefilor la cuțite. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 9.3 puncte de rating și o cotă de piață de 25.7%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 7.7 puncte de rating și 21.4% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 8.6 puncte de rating si 19.7  procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D, a obținut 6.7 puncte de rating și 15.2 procente cotă de piață. Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 8.4 puncte de rating și o cotă de piață de 19.3 de procente, în timp ce Kanal D, clasat pe locul al doilea, a obținut 6.7 puncte de rating și 15.3 procente cotă de piață. În minutul de aur al emisiunii, 21.10, aproape 1.8  milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau momentele din cadrul degustărilor pe nevăzute de la  Chefi la cuțite.

Luni seara chefii au fost cuceriți de o adevărată prințesă. Anastasia are 6 ani iar prezența ei în platoul Chefi la cuțite i-a lăsat pe Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea fără cuvinte. Ochii hipnotici, dezinvoltura și răspunsurile pentru orice întrebare au făcut deliciul telespectatorilor.

Actrița Adriana Trandafir a adus în fața chefilor nu doar o delicioasă ciorbă de lobodă, ci și o provocare. Aceștia au avut de reprodus o piesă din BD la munte și la mare, devenind din jurați, cei jurizați.

În această seară începe penultima ediție a degustărilor pe nevăzute, iar chef Scărlătescu este cel care va decide cine merită amuleta. În platoul emisiunii își va face apariția o veche cunoștință, Răzvan Babană. De data aceasta vine însă în postura de susținător al unei bune prietene, de meserie cofetar. Babană a fost atât de încântat de experiența lui la Chefi la cuțite, încât i-a determinat și pe alții să o încerce.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 26 octombrie 2020

 

×