x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Emisiunea „Chefi la cuțite” începe preselecțiile pentru sezonul 8

Emisiunea „Chefi la cuțite” începe preselecțiile pentru sezonul 8

03 Feb 2020   •   14:06
Emisiunea „Chefi la cuțite” începe preselecțiile pentru sezonul 8

Cel mai iubit show culinar de la Antena 1 va începe curând turneul prin țară, în căutarea celor mai buni bucătari, ce au o șansă de a demonstra că au sarea și piperul necesare pentru sezonul cu numărul 8 Chefi la cuțite.

”Pe lângă 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților, luna februarie este luna Chefi la cuțite, căci începem preselecțiile pentru sezonul 8. Invitãm cât mai mulți doritori să participe, poate ajung la mine în echipă și câștigăm împreună. Deja am două sezoane de când nu am mai avut om în finală!”, spune chef Dumitrescu. 

Așa se face că pasionații de gătit sau bucătarii care vor să strălucească în emisiunea ce îi ține pe români în fața televizoarelor în fiecare luni și marți au acum ocazia să se înscrie și să se pregătească pentru următorul sezon. Pe casting.a1.ro/chefilacutite/ toți cei care vor să ajungă față în față cu cei trei chefi trebuie să completeze un formular și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, care îi poate arunca în focul luptei.

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în sezonul cu numărul 8. Astfel, doritorii se pot prezenta la preselecții în următoarele orașe: Iași (pe 9 februarie, la Hotel Unirea), Timișoara (pe 14 februarie, la Hotel Timișoara), Cluj (pe 16 februarie, la Hotel Belvedere) și București (pe 22 și 23 februarie, la Universitatea Româno-Americană).

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite